Nou Reduced price! Piscină Hârtie de Testare Clor Rezidual Valoarea PH Alcalinitate Duritate a Apei de Calitate de Test Pentru Verificarea Iaz, Test PH Hârtie Mareste

Piscină Hârtie de Testare Clor Rezidual Valoarea PH Alcalinitate Duritate a Apei de Calitate de Test Pentru Verificarea Iaz, Test PH Hârtie

26.82lei

-17 %

32.69lei

Produs nou

Numărul De Model 17 în 1 de Apă Test

Puncte:

1、17 în 1 de Apă de Testare: testul elemente includ PH, clor rezidual total cloruri, duritate totală alcaline, cupru, fier, E. coli, etc. 17 articole.Apă test rapid oferă rezultate într-o chestiune de secunde.

2、Sănătate: benzi de Testare sunt potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor de pește, piscină și spa, apă industrială, iaz, izvor fierbinte testarea apei

3、Profesionale: apă de calitate tester cu coordonare precisă a culorilor și o înaltă sensibilitate.Utilizarea profesională, sănătate, apă potabilă benzi de testare pentru a testa standardele de calitate a apei.

4. Easy pentru a Utiliza: Baie cu apă potabilă hârtie de testare în apă timp de 2 secunde, țineți-l în aer pentru aproximativ 1min, apoi ajustați culoarea de sticla pentru a obține înapoi la lectură.

5、Ușor de Transportat: 100 de bucăți,calitatea apei ar trebui să fie testate săptămânal, apă Potabilă benzile de testare sunt usor de manevrat chiar si pentru incepatori.

Caracteristici:

1. 17 în 1 de Apă de Testare: testul elemente includ PH, clor rezidual total cloruri, duritate totală alcaline, cupru, fier, E. coli, etc. 17 articole.Apă test rapid oferă rezultate într-o chestiune de secunde.

2. Sănătate: benzi de Testare sunt potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor de pește, piscină și spa, apă industrială, iaz, izvor fierbinte testarea apei

3. Profesionale: apă de calitate tester cu coordonare precisă a culorilor și o înaltă sensibilitate.Utilizarea profesională, sănătate, apă potabilă benzi de testare pentru a testa standardele de calitate a apei.

4. Ușor de Utilizat: Baie cu apă potabilă hârtie de testare în apă timp de 2 secunde, țineți-l în aer pentru aproximativ 1min, apoi ajustați culoarea de sticla pentru a obține înapoi la lectură.

5. Ușor de Transportat: 100 de bucăți,calitatea apei ar trebui să fie testate săptămânal, apă Potabilă benzile de testare sunt usor de manevrat chiar si pentru incepatori.Specificatii:Precizie: 96%Cantitate: 100pcsMaterial: PETCertification: FDA, CE, ISOAdvantages: capacitatea de a rezista VC interferenceScope de aplicare: adecvat pentru testare de apă potabilă, acvarii, acvarii, piscine și spa-uri, apă industrială, iazuri, apă termală, etc. 17 teste: total alcaline, nitrat, nitrit, PH, clor rezidual total cloruri, duritate, calciu, VC, brom, crom, plumb, fier, fluor, carbonat acid cianuric (plus E. coli)

Metoda de testare: 1. Lăsați-reacția zonă de banda de testare în soluție să fie testate pentru 1-2 secunde, scoateți banda de testare, și să scuturați excesul de apă.

2. După 1 minut, compara culoarea de reacție în zona de test cu graficul de culoare pentru a determina valoarea testului de soluție, pentru a fi testate. 3. Colorimetrice timp ar trebui să fie controlate la aproximativ 1min, prea lung sau prea scurt va afecta citirea.Note:

1. Nu atingeți zona de încercare de reactiv de striptease. 2. După îndepărtarea benzi de testare, magazin de restul de benzi de testare într-un plic sigilat și întuneric. 3. Lichidul pentru a fi testate ar trebui să fie păstrate ca incolor sau de culoare posibil.

Lista De Ambalare:

17-in-1 Hârtie de Testare*100E.Coli Test*1

Etichete: beneficiile de apă grea, rezervor de pește de testare, cl tester, dioxidul de clor benzi de testare, spa tester, sticlă încercarea de duritate, discus apă grea, kit de testare, ph piscină tester, de testare a durității.

Scrie o recenzie

Piscină Hârtie de Testare Clor Rezidual Valoarea PH Alcalinitate Duritate a Apei de Calitate de Test Pentru Verificarea Iaz, Test PH Hârtie

Piscină Hârtie de Testare Clor Rezidual Valoarea PH Alcalinitate Duritate a Apei de Calitate de Test Pentru Verificarea Iaz, Test PH Hârtie

Puncte: 1、17 în 1 de Apă de Testare: testul elemente includ PH, clor rezidual total cloruri, duritate totală alcaline, cupru, fier, E. coli, etc. 17 articole.Apă test rapid oferă rezultate într-o chestiune de secunde. 2、Sănătate: benzi de Testare sunt potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor

Produse similare