Nou Reduced price! TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie Mareste

TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie

63.89lei

-8 %

70.19lei

Produs nou

Cantitatea 1 Sac
NET WT 10buc/20buc/50pcs
Origine NC(de Origine)
Ingredient LUO HAN GUO

TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie

Descriere:

Luo han guo este un foarte dulce și rotund fructe uscate, de obicei, cultivate în sudul provincii Chineze, cum ar fi Guangdong, Guizhou, Hunan și Jiangxi.Acest fruct, care este de aproximativ de dimensiunea unei portocale sau lamaie mare, are un strat subțire maro coajă tare, care deține mai multe semințe și crește la vița de vie a fost găsit pe munții din Guilin în China, deși planta este rar găsit în natură.Sweetfruit bucăți de fructe sau extras poate fi adăugat la orice ceai pentru a adăuga un minunat dulce, ușor aroma de fructe.Dar este mult mai mult decât doar o planta dulce.Este o clasă superioară Qi tonic.Este un foarte puternic sistemul imunitar tonic și valoare consuma pentru acest motiv.

Beneficii De Sănătate:

Nu există efecte secundare cunoscute.Luo Han Guo imbunatateste sanatatea inimii, de a promova pierderea in greutate, anti-imbatranire, ameliorarea alergiilor, și controlul diabetului.

Sugestii De Utilizare:

Luo han guo fructe poate fi adăugat la oricare dintre aceste alimente și băuturi, cum ar fi cafea, ceai, ceai cu gheață, limonadă și/sau piureuri de sosuri pentru Salate și sosuri.Supe, Iaurt, fulgi de Ovăz sau alte cereale calde.

Disclaimer:

Aceste produse nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau de boală.Pentru diagnostic sau tratament, consultați medicul dumneavoastră.

Etichete: călugării imagine, GUO, gărgăriță tikki, drăguț de pluș, de pluș, pană tricou, călugării bărbați, îndulci, luo, mare călugări.

Scrie o recenzie

TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie

TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie

TOATE NATURALE LUO HAN GUO CĂLUGĂR FRUCTE de Dimensiune Medie Descriere: Luo han guo este un foarte dulce și rotund fructe uscate, de obicei, cultivate în sudul provincii Chineze, cum ar fi Guangdong, Guizhou, Hunan și Jiangxi.Acest fruct, care este de aproximativ de dimensiunea unei portocale sau lamaie

Produse similare