Nou Reduced price! 18 Culoare Bandă în Extensii de Păr Uman Păr de Mașini Remy PU Piele Bătătură 12-24 Inch Drept Părului Brazilian Lipici Adeziv Real Mareste

18 Culoare Bandă în Extensii de Păr Uman Păr de Mașini Remy PU Piele Bătătură 12-24 Inch Drept Părului Brazilian Lipici Adeziv Real

85.57lei

-26 %

115.65lei

Produs nou

Poate Fi Permed Da
Lungimea Parului Marfa 12-24 Inch
Durata de viata 3-6 Luni cu o Ingrijire Adecvata
Avantaj Nici O Vărsare,Nu Incurca
Parul Clasa Non-remy de Păr
Navele De China
Caseta Dimensiune 4cm lățime și 0,8 cm
Textura Drept
Parul scurt Vreau ca Timp și Volum Cel Puțin 80 De Pc-uri sunt Sugera
Lung și Subțire de Păr Doriți să Adăugați Volum Cel Puțin 40 de Pc-uri sunt Sugera
Origine NC(de Origine)
Potrivit Vopsire Culoare Culoare Mai Inchisa Numai
Nume De Brand MORESOO
Articole per Pachet 10buc,20buc,40pcs
Greutate Unitate 2.5 g/buc
Păr Uman Tip Brazilian Păr Uman
Vreau Evidenția Efectul 20 Buc sunt Sugerate

1. Separat cu o parte din parul tau orizontal, chiar deasupra urechilor.Asigurați-vă că o secțiune a fost selectat 2. Banda o bucată de păr extensionunder secționat părul abour 1/4 inch de la nivelul scalpului, și desprindeți banda capacul. 3. Utilizați pieptene prin banda zonă și asigurați-vă că acesta este plat 4. Ia a doua bandă strip și apăsați-l ferm în direcția în bucăți de 5. Se aplică presiune cu degetele, timp de 5-10s pentru prindere sigură. 6. Repetați pentru cap plin Anunțuri Importante: 1. Co-spălare:La primirea de noi păr vă recomandăm să co-wash! 2. Pentru a în mod corespunzător co-spălare,folosiți un Marocan sau Organ pe baza de ulei BALSAM. 3. Se spală părul într-o mișcare în jos cu apă rece. 4. Utilizați un pieptene dinte larg și ușor pieptene de sfaturi de păr până la bătătură în timp ce încă umed. 5. Ar trebui doar să se spele parul in fiecare 2 săptămâni, folosind aceeași mișcare în jos așa cum ai făcut cu co-spălare. 6. Vă recomandăm să vă lăsați părul să se usuce la aer!Acest proces se extinde durata de viață a extensiilor.

Q: Ce Sunt Bandă în Extensii?

O: Moresoo Bandă în Extensii de Par Folosesc Cele Mai Durabile Bandă Albă.Și Este Sigur și Confortabil Bandă.Bandă În Extensii de Par este Cea Mai Populara Metoda în Saloane.Banda de Extensii de Par este 100% Natural și Nu Necesită Instrumente Sau substanțe Chimice.Este Nevoie de mai Puțin de O Oră să se Aplice Întregul Cap Cu Zero Damage.

Q: Produsul Va Deteriora Parul Meu?

A: Pentru Instalat Corect Sau Menținute.Această Metodă Nu Va Deteriora Parul.Este 100% Natural și Nu Există substanțe Chimice sau Uneltele Folosite.Vă Recomandăm să Mergeți la Certificate de Stilisti Pentru Cele mai Bune Aplicații.Și Ne Putem Asigura Că Produsul Va Funcționa În Mod Corespunzător Cu Zero Damage.

Q: Ce culori de extensii de par nu pare exact ca imagini arată sau descriere spune?

O: monitor Diferit au diferite ecrane.Același număr de culoare poate avea un pic de diferență de culoare.Ai putea vopsi părul, dacă aveți nevoie de culori diferite.

Q: Ce este un Tratament Special pentru Moresoo Bandă Extensii?

O: Nu Se Spala Parul Timp De Trei Zile După Ce Instalați În Primul Rând.Utilizarea Mijlocul Sampon pentru Apă Călduță ȘI Răsuciți Părul.Și Niciodată nu Folosiți un Uscător de păr SAU un Clește Prea Cald.Vă rugăm, de Asemenea, Amintiți-vă să se Aplice Pe Părul Curat și Necondiționată de Păr.Pentru O Mai Bună Performanță, Vă Rugăm Să Căldură Caseta Înainte De A O Aplica.

Q: Pot să mă Spăl pe Moresoo de Păr de zi cu Zi și Sufla Uscat?

O: Da.Vă Puteți Spăla Părul și să Esecuri Fără a Distruge.Dumneavoastră Fără Sudură Extensii.Sau Banda este Extrem de Durabil Și Durează.

Q: Pot Înota Cu Moresoo Extensii?

O: Da.Puteți Înota Cu Moresoo De Păr.Dar Vă Rugăm Să Poarte Profesionale Capac De Înot.

Q: Cât Timp Îmi Va Moresoo Păr Trecută?

A: Durata de viata de Extensii de Par este Determinată De Cât de Bine Sunt Îngrijiți.Ce Produse Sunt Utilizate pe Ele, Și Cum de multe ori Ele Sunt Purtate.De obicei, Durata De viata de Extensii De Par este de 3 luni.În funcție de Îngrijirea pe care o Primesc.

Q: Pot de Culoare Buclat sau Indrepta Mea Moresoo Extensii?

O: Da.Puteți.Pentru că Remy de Păr este de 100% Păr Uman.Acesta Poate Fi Vopsit, Ondulat și se Taie la fel Ca a Ta Naturala a Parului.

Q: Ce Se Întâmplă Dacă Pachetul Meu Devine Pierdut Sau Furat?

A: Ne Va Ajuta Clienții Noștri pentru a Găsi Pachetul.Dar Noi nu suntem Responsabili Pentru Obiectele Pierdute Sau Furate, Precum Abordate Care Nu Sunt Corecte.Dumneavoastră Va Trebui să depună o Cerere Cu operatorul De Transport si Va Vom Ajuta.Este Important Ca Dumneavoastră să Verifice Toate Informațiile Înainte De Plasarea Comenzii.Dacă Aveți Orice Întrebare, vă Rugăm să NE Contactați.

Q: Ce ar Trebui să Fac în Cazul în care Parul este Vărsare sau Încurcarea?

O: Ar Putea Fi Niște Păr Plutitoare, Mai Ales Când Ai Purta Extensii.Dar Nu Va Fi Nici O Vărsare După Câteva Spălări.

De asemenea, Vă Recomandăm Să Folosiți o Perie Pentru Descurcarea Perie Părul.Și Perie Jos La Prima.Când Toate Nodurile De La Partea De Jos A Dispărut.Apoi Perie Din Partea De Sus.

Etichete: extensie de păr bandă, la extensii de par, atem mini pro blackmagic, bandă rezistent la apa, peruca roz extensii de par, florar bandă, corp de iluminat exterieure, extensiile de kia, 502 cianoacrilat, păr uman.

Scrie o recenzie

18 Culoare Bandă în Extensii de Păr Uman Păr de Mașini Remy PU Piele Bătătură 12-24 Inch Drept Părului Brazilian Lipici Adeziv Real

18 Culoare Bandă în Extensii de Păr Uman Păr de Mașini Remy PU Piele Bătătură 12-24 Inch Drept Părului Brazilian Lipici Adeziv Real

1. Separat cu o parte din parul tau orizontal, chiar deasupra urechilor.Asigurați-vă că o secțiune a fost selectat 2. Banda o bucată de păr extensionunder secționat părul abour 1/4 inch de la nivelul scalpului, și desprindeți banda capacul. 3. Utilizați pieptene prin banda zonă și asigurați-vă că acesta este

Produse similare