Nou Reduced price! 24 de Ore Cyclic Timer Bucătărie de Evacuare Buclă Universal inteligent Timer Socket Timer Mecanic 110V 15A Plug SUA Mareste

24 de Ore Cyclic Timer Bucătărie de Evacuare Buclă Universal inteligent Timer Socket Timer Mecanic 110V 15A Plug SUA

61.53lei

Produs nou

Nume De Brand MRACAPIG
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model TU-22A
Teoria Mecanice
Utilizare Temporizator

Caracteristici:

1.48 seturi de sincronizare de comutare:15 minute-24 ore.

2.Uita-nivel unelte mecanice,precise și durabile.

3.Are smart numărătoarea inversă și puterea de auto off founctions.

4.15 O mare putere,se aplică pentru cele mai multe electrocasnice inteligente setări.

5.PC-Materiale de Protecție a Mediului: în Primul rând-clasă de PC,durabil și anti-toamna.Descrieri: 1.Aceasta este o recepție de 24 de ore plug în mecanică pedepsit timer programabil comutator,16A cu mare putere.

2.Mini dimensiune,convenabil de a transporta și de a funcționa.

3.Este potrivit pentru toate tipurile de aparate electrice care trebuie să fie pornit și oprit în mod regulat, cum ar fi încălzitoare de apă, routere, acvarii, telefoane mobile, etc. Specificatii: Plug Tip: statele UNITE ale americii Plug

Instalare: Tip Plug-in

Tensiune de alimentare: 110V

Curent:15A

Operrate temperatura:-10~55°

Culoare:negru

Element dimensiune:78x78x80mm

Element greutate:134 g Pachetul Include: 1 x Timer Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Din cauza unor probleme personale tehnică de măsurare este diferit, nu poate fi de 1-3 cm de eroare de fizică.Vă mulțumesc!

Despre Feedback-Ul:

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul meu, va multumesc!!!Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru, feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vânzătorii, dacă sunteți mulțumit cu bunurile, vă rugăm să ne dea 5 stele încurajeze dacă nu sunteți 100% mulțumit cu acest produs, vă rugăm să contactați-mă, vă rog, nu doar a lovit revizuire rău.Eu cred că putem rezolva problema împreună.

Asigurarea calității:

1.Garanție de un an.

2.Dacă elementul este defect la primire, acesta ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).

3.Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare.Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim(de la noi pentru locația dvs.);După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4.Una pe care o primim returnate, va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

5.Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

Contactați-Mă:

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați .

Etichete: comutator pentru imprimantă 3d, ge 24 de ore timer mecanic, Imprimanta 3d priza, Imprimanta 3d soclu, 24 plug timer mecanic, 24 de ore universal timer mecanic, 3d priza, miniatura timer mecanic, timer mecanic vizuale, timer mecanic 2 ieșire.

Scrie o recenzie

24 de Ore Cyclic Timer Bucătărie de Evacuare Buclă Universal inteligent Timer Socket Timer Mecanic 110V 15A Plug SUA

24 de Ore Cyclic Timer Bucătărie de Evacuare Buclă Universal inteligent Timer Socket Timer Mecanic 110V 15A Plug SUA

Caracteristici: 1.48 seturi de sincronizare de comutare:15 minute-24 ore. 2.Uita-nivel unelte mecanice,precise și durabile. 3.Are smart numărătoarea inversă și puterea de auto off founctions. 4.15 O mare putere,se aplică pentru cele mai multe electrocasnice inteligente setări. 5.PC-Materiale

Produse similare