Nou Reduced price! JJRC X7 CFLY INTELIGENT RC Drone piese de schimb lama shell motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED-uri etc. Mareste

JJRC X7 CFLY INTELIGENT RC Drone piese de schimb lama shell motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED-uri etc.

21.94lei

-6 %

23.57lei

Produs nou

Parametrii tehnici KV1100
Upgrade Componente/Accesorii Adaptor
Material Material Compozit
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Viteza Controlere
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Numărul De Model jjrc x7
Instrument De Consumabile Adunarea Categorie
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive ESC
Nume De Brand JJRIC
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj

JJRC X7 RC Drone Quadcopter piese de schimb lama de caroserie, motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED etc

Pachetul Inclus:

Ca ai alege

Transport

1. Postul va fi livrat în termen de 24 de ore după plata integrală este primit.

2. Am să livreze în întreaga lume, cu tv cu rata de transport maritim de Hong Kong Air mail.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 8 la 25 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.

3. Transportul este direct trimite prin par avion regulate.de obicei, durează 10-25 de zile.

datorită variației de servicii poștale în diferite aresas ,unele zone pot dura mai mult(20-60 zile),cum ar fi :Italia, federația rusă, Chile, Argentina, Thailanda , chiar dacă ne-am livra produse prin airmail.vă sugerăm cumpărători care din aceste mențiuni țară ar fi mai bine pentru a alege $2 de asigurare în caz de se pierde.

4. Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(5-8 zile) sau UP(4-5 zile).Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare.Dacă doriți post de către EMS sau UP-uri, vă rugăm să ne contactați.

5. Dacă vii din zonă de la distanță, costul de transport este mare, astfel încât să trebuie să plătească mai mult!

Garanție

1 Noi suntem responsabili pentru produs daune înainte de primirea.Vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire, și să ia fotografii pe elementul deteriorat, vom face rambursare pe elementul deteriorat.

2 Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire și să ne spui de ce.

3 atâta timp Cât elementul este în continuare în stare de brand nou, vom fi bucuroși pentru a returna banii , sau puteți cere pentru elementul de schimb.

4 Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat.Taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător.Nu vom rambursa taxele de transport.

5 elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.

6 Pentru a accelera procesul de rambursare, vă rugăm să includeți licitație număr articol sau ID-ul de utilizator cu întoarcerea ta.

Reveni

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu Restituiri sunt oferite.

3. Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: c zboare vis drone, cfly credință, gps de mare viteză, Walkera, masina de afișare hud, rc elicopter drona cu camera hd 1080p wifi fpv, sjrc z5 piese de schimb, 110 led, gps auto viteza, moto viteza gps.

Scrie o recenzie

JJRC X7 CFLY INTELIGENT RC Drone piese de schimb lama shell motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED-uri etc.

JJRC X7 CFLY INTELIGENT RC Drone piese de schimb lama shell motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED-uri etc.

JJRC X7 RC Drone Quadcopter piese de schimb lama de caroserie, motor incarcator Receptor GPS compass Camera de bord Șurub antena LED etc Pachetul Inclus: Ca ai alege Transport 1. Postul va fi livrat în termen de 24 de ore după plata integrală este primit. 2. Am să livreze în întreaga

Produse similare