Nou Reduced price! Placa de baza Pentru Sony Vaio VPCEF Seria PCG-71511M Placa de baza DA0NE8MB6C0 A1784745A Test OK Mareste

Placa de baza Pentru Sony Vaio VPCEF Seria PCG-71511M Placa de baza DA0NE8MB6C0 A1784745A Test OK

381.36lei

Produs nou

Nume De Brand JIULIAN
Seria Sony
Element Stare folosit
Chipset-Ul Producătorului AMD
Tipul De Memorie DDR3
Numărul De Model VPCEF
Compatibil Marca Sony
Chipset-ul AMD
Placă Grafică Tip Integrat
Cu CPU No

Vă rugăm să confirmați din Imaginea de mai Sus că acest element va fi compatibil cu laptop-ul.

Placa de baza noastră a fost îndepărtat cu grijă de la un al Doilea laptop de lucru și a trecut prin teste riguroase pentru a se asigura că este complet funcțional.Acest articol a fost clasificate A. Acest produs este 100% testat și de lucru.

Notă: vă Rugăm să rețineți că toate paginile noastre sunt vândute exact ca in poza, iar acest articol nu vine cu nici o suplimentare de părți sau piese nu se arată în imagine.Deși niciun efort nu este precupețit pentru a obține cât mai multe informații despre fiecare dintre piese de laptop vindem, unele dintre domeniile de mai sus poate fi lăsat necompletat dacă specificația este necunoscută sau dacă acestea nu se aplică.

Scopul nostru numărul unu este de a face sigur că vă sunt complet mulțumit cu achiziția.În cazul puțin probabil veți primi un non-lucru, obiect sau pur și simplu nu ești fericit cu un produs de stare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin intermediul TradeManger sau E-mail.Ne străduim întotdeauna pentru a rezolva orice probleme contactati-ne!

Dacă sunteți 100% mulțumit, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5stele pentru sprijin!

1.Toate elementele sunt acoperite de o zi de 60 de garanție.

2.Toate produsele noastre sunt testate și sunt garantate pentru a fi 100% funcțional .Dacă pentru orice motiv, veți primi un element într-o odihnă condiție sau un element este "Nu așa cum este Descris" vă rugăm să ne contactați și vom lucra cu tine rezolva toate problemele

3.Toate produsele returnate trebuie să fie nealterate și în exact aceeași stare ca a primit de cumpărător.Toate produsele returnate vor să se supună unui control pentru a se asigura elementul este același produs vândut și în aceeași stare vândut.Articolele primite în orice alte condiții, nu va fi rambursat sau înlocuit.Vă rugăm să pachetului întoarcerea precum și, dacă este primit deteriorat nu putem returna achiziție.

Programul de funcționare este De luni până sâmbătă de la 9:30 la 20:00 PM China timp

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la un element achiziționat sau despre un element pe care doriți să achiziționați, vă rugăm să contactați-ne prin intermediul Meloritm.ro sistemul de mesagerie sau TradeManger și vom fi bucuroși să vă ajute.

Dacă ne contactați în afara orelor normale de lucru, vă rugăm să așteptați până la următoarea zi lucrătoare și vom răspunde la toate întrebările dumneavoastră și de a rezolva orice probleme pe care le au.Vă rugăm să permiteți-ne șansa de a vă ajuta în timpul orelor normale de afaceri.

Etichete: invertor sony pcg, unitatea sony pcg, lcd sony pcg, m851, placa de baza laptop sony, radiator sony vaio, sony vaio, mbx 224, pentru sony vaio placa de baza, hm76 placa de baza.

Scrie o recenzie

Placa de baza Pentru Sony Vaio VPCEF Seria PCG-71511M Placa de baza DA0NE8MB6C0 A1784745A Test OK

Placa de baza Pentru Sony Vaio VPCEF Seria PCG-71511M Placa de baza DA0NE8MB6C0 A1784745A Test OK

Vă rugăm să confirmați din Imaginea de mai Sus că acest element va fi compatibil cu laptop-ul. Placa de baza noastră a fost îndepărtat cu grijă de la un al Doilea laptop de lucru și a trecut prin teste riguroase pentru a se asigura că este complet funcțional.Acest articol a fost clasificate A. Acest produs

Produse similare