Nou Reduced price! Zhiyun Buna 4 3 Axe Portabile gimbal stabilizator de telefon cardane pentru iPhone X XS Huawei, Xiaomi, Samsung S8 7 PK feiyutech vimble 2 Mareste

Zhiyun Buna 4 3 Axe Portabile gimbal stabilizator de telefon cardane pentru iPhone X XS Huawei, Xiaomi, Samsung S8 7 PK feiyutech vimble 2

424.21lei

-17 %

511.10lei

Produs nou

Buna 4 Timpul De Funcționare 12 ore
De încărcare pentru dispozitive Mobile Da
Înclinarea Unghiului 240 grade
Greutate (g) 547g
Buna 4 Temperatura De Funcționare 45 -10
Max Controlabile Viteza 300 de grade
Pachet Da
Nume De Brand ZHIYUN
Panning Unghi 300 de grade
Buna 4 Porturi USB Type-C
Camera De Integrare No
Fotografiere Pe Verticală Da
Configurat Pentru SMARTPHONE-uri
Dispozitiv Mobil Acceptat Dimensiune Max telefon inteligent gimbal iphone plus
Origine NC(de Origine)
Setarea App Da
de Axe 3-Axa
Tip handheld gimbal
Caracteristică De Recunoaștere A Feței
Buna 4-A Dimensiune 123*105*328mm
Numele Modelului ZHIYUN Buna 4
Buna 4 Greutate Netă 547g (fără baterii și Smartphone)
Certificare CE
Unghiul De Rulare 240 grade
Buna 4 Utilă 2.65 să 7.41 oz / 75 t
Buna 4 Valabil Sarcină Utilă 75g-220g
Suport De Control De La Distanță Da
Material Aluminiu
Comunicare Cu fir
Buna 4 Greutate Pachet 888g
Dimensiune 123*105*328mm
Numărul De Model ZHIYUN Buna 4 Gimbal
Buna 4 timp de Încărcare 3 Ore

Născut pentru Mobil Cineaști estabilizador celular

Zhiyun Buna 4 transformă telefonul mobil într-un profesionist de film aparat de fotografiat, ajutându-vă să creați stabilă și netedă imagini doar cu telefonul.Design panou de control integrat poate reduce nevoia să atingeți ecranul, și de a ajuta utilizatorii de a controla atât stabilizator și aparat de fotografiat mobil direct cu hot-cheie butoane.Ia unul acum pentru a crea propriile filme de la Hollywood, cu doar telefoane!

Focus Pull & Capacitatea De Zoom

Cel mai profesionist și delicated roata de mână este construit în Buna 4, aducându-vă o experiență fără precedent de buna funcționare.Puteți mări sau micșora, după cum doriți să ia close-up shots.By apăsarea FN buton comutator, maneta este configurat într-un focus puller, ajutându-vă obține de înaltă precizie de focalizare se schimbă în timp real pentru a crea fotografii creative.

PhoneGo Modul Instant pentru Scena de Tranziție

Ca o masina sport high-end, Neted 4 poate intra PhoneGo modul și elibera potențialul de motoare într-un flash.Se poate răspunde la fiecare mișcare delicată, fără întârziere, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre a pierde orice fotografii.Ce e bine este ca scena uimitoare de tranziție poate fi realizat în filmul dvs., fără post-procesare.

Interval De Timp Expert

Buna 4 suporta toate tipurile de tehnici avansate de fotografiere.Se pot realiza caracteristici, cum ar fi Timelapse, se deplasează interval de timp și Motionlapse, înregistrarea vieți și afișarea arta de fluxul de timp.

Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse

Buna 4 profunde optimizare pe Timelapse și sprijină toate tipurile de tehnici avansate de fotografiere.Se poate captura mai multe detalii dintr-o perspectivă mai largă trecute cu vederea cu ușurință în viața de zi cu zi.

Freestyle interval de timp

Cu atât de mulți interval de timp cu mai liberă setările de pe tir (lat pentru a strans), unghiuri și să se concentreze, puteți personaliza unic-stil imagini interval de timp, capturarea toate mișcările și obiecte, inclusiv mulțimi uriașe, flori de dans, mișcare silueta sau nor alb în aer.Crearea unui alt timp curgă din telefon sau capturarea trăiește într-o retrospectivă lumina, totul este de până la imaginatia ta.

Urmărire Obiect

Buna 4 poate produce buna înregistrarea și urmări, de asemenea, obiecte, inclusiv, dar nu limitat la uman se confruntă cu mult mai mare precizie.Puteți încadra obiectul pe care doriți să urmăriți pe ecran, și stabilizatorul poate face restul.Fotografiere nu a fost niciodată atât de ușor, dar acum avem Netede 4!

Două-mod de Încărcare cu Mai Runtime

Buna 4 poate rula timp de 10 ore într-un rând.Indicatorul de baterie vă spune cât de mult puterea este lăsat.Stabilizatorul poate încărca telefonul direct în timpul fotografierii.Puteți trage video toată ziua fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la baterie.Acesta adoptă de masă de Tip C, portul de încărcare, astfel încât utilizatorii pot folosi ambele capete de cablu pentru încărcare.Stabilizatorul poate fi perceput de către portabil, sursa de alimentare, iar telefonul poate fi încărcat de stabilizator prin portul USB de pe axa de înclinare.Caracteristici: 1. Acceptă smartphone-uri cu o greutate de până la 7.4 oz / 210g, și până la 3.35" în înălțime 2. 360° pan, 240° înclinare, și 240°; Mare, cine-stil focus/zoom roată cu un martor mark 3. Dolly Zoom efect Vertij, răspuns Rapid PhoneGo moduri, mai Multe time-lapse și urmați-modul alegeri; 4. Până la 12 ore de execuție, capabil de a percepe pentru telefon în timp ce de fotografiere, de sprijin extern power pack 5. Utilizarea cu descărcabil gratuit ZY Juca app pentru a controla selectați iOS/Android telefon funcții caietul de sarcini: Numărul de Axe: 3-Axa de Rotație Gama: Tigaie, la 300 de grade; Înclinare, 240 de grade; Roll, 240 de grade sarcină Utilă: 2.65 să 7.41 oz / 75 la 210g Smartphone Dimensiuni: Înălțime 2.44 să 3.35" / 62 85 mm Porturi: USB tip-C Baterie: Baterie Litiu-ion cu o capacitate de 2000mAh, 5.0 V Execuție: 12 ore timp de Încărcare: 3 ore Tensiune de Operare: 7.4 V Temperatura de Operare: 14 113 F / -10 la 45 de grade de Montare: 1/4"-20 Filet Dimensiuni: 12.91*4.84*4.13" / 328*123*105mm (cu ghidon) Greutate:19.29 oz / 547 g (cu ghidon și baterie)

Cele două sensuri de încărcare se poate întâmpla, în același timp, garantarea cea mai lungă de funcționare timp posibil.

Mereu puternic si compatibil cu toate telefoanele

Puterea motorului de Buna 4 a crescut printr-o mare măsură, făcându-l compatibil cu telefoane de toate dimensiunile.Între timp, acesta poate fi utilizat împreună cu multe accesorii, cum ar fi LED-uri de lumină și aparat de fotografiat lentilă.Buna 4 este versatil în diferite medii, de a elibera potențialul de camera foto a telefonului oriunde, oricand.

Mai puțin este Mai mult

Buna 4 este proiectat cu un slider de pe panoul său de comandă și butonul de declanșare de pe spate, pentru a recunoaște cu ușurință și de a comuta între diferite gimbal moduri.

Continut pachet: 1*Zhiyun Buna 4 1*Tip C cablu USB 1*TRM03 trepied 1*manualul Produsului

Etichete: feiyutech g5, răcire ps3, feiyu g6, telefon portabil stabilizator, grele gimbal stabilizator, gimbal zhiyun, moza air 2, zhiyun macara cn, gimbal smartphone, braket buna 4.

Scrie o recenzie

Zhiyun Buna 4 3 Axe Portabile gimbal stabilizator de telefon cardane pentru iPhone X XS Huawei, Xiaomi, Samsung S8 7 PK feiyutech vimble 2

Zhiyun Buna 4 3 Axe Portabile gimbal stabilizator de telefon cardane pentru iPhone X XS Huawei, Xiaomi, Samsung S8 7 PK feiyutech vimble 2

Născut pentru Mobil Cineaști estabilizador celular Zhiyun Buna 4 transformă telefonul mobil într-un profesionist de film aparat de fotografiat, ajutându-vă să creați stabilă și netedă imagini doar cu telefonul.Design panou de control integrat poate reduce nevoia să atingeți ecranul, și de a ajuta utilizatorii

Produse similare