Nou Reduced price! Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Blocuri Rula Labirint Minge Urmări Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Ziua de nastere Cadou de Crăciun Mareste

Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Blocuri Rula Labirint Minge Urmări Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Ziua de nastere Cadou de Crăciun

35.91lei

-45 %

65.30lei

Produs nou

Numărul De Model Copii DIY Marmură Cursa Rula Mingea Urmări Pâlnie Glisați Blocuri de Jucărie
Gen Unisex
Coduri de bare No
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Avertizare nici un foc
Material Plastic
Nume De Brand Besegad
Certificare 3C

Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Rula Mingea Urmări Construirea de Blocuri de Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Băieți Fete Ziua de nastere Cadou de Crăciun

Detalii:

Setul include 165pcs piese, copiii pot crea propriile lor labirint model folosindu-și imaginația, și urmăriți bile cursa pe pista.

Fabricat din plastic ABS, eco-friendly, non-toxic, inodor, margini netede, fără bavuri, prelungi durata de viață a acestui set oferind în același timp un plus de siguranță.

Se dezvoltă o mica ta mana-ochi de coordonare, gândire logică, creativitate, recunoaștere, imaginația spațială abilitate, răbdare și abilități de rezolvare a problemelor.

Piesele se potrivesc bine în timp ce restul de ușor de a lua în afară.Buna piesa marginile contribui, de asemenea, spre o mai sigură juca timp, oferă ore de distracție pentru copiii tăi.

Copiii se pot juca cu parintii sau cu prietenii, pentru a îmbunătăți relațiile părinte-copil și abilitățile lor sociale, și de a ajuta ei pentru a obține un minunat memorie în timp ce joci.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Varsta potrivita: 3 ani și de mai sus

Notă: din Cauza piese de mici dimensiuni, copiii ar trebui să-l joace cu adulții de supraveghere a aviod înghițire.

Pachet:

1 set x Jucărie (165pcs)

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: lego roller coaster, squshi, Cursa De Marmura Rula Labirint Cu Bile Piesa, marble run duploed, apa marmură urmări, tren de jucarii de cale ferată, marvel silver surfer, spacerail, marbl rula, gravitrax.

Scrie o recenzie

Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Blocuri Rula Labirint Minge Urmări Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Ziua de nastere Cadou de Crăciun

Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Blocuri Rula Labirint Minge Urmări Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Ziua de nastere Cadou de Crăciun

Besegad 165PCS DIY Marmură Cursa Rula Mingea Urmări Construirea de Blocuri de Pâlnie Slide Cărămizi de Jucărie pentru Copii Băieți Fete Ziua de nastere Cadou de Crăciun Detalii: Setul include 165pcs piese, copiii pot crea propriile lor labirint model folosindu-și imaginația, și urmăriți bile cursa

Produse similare