Nou Reduced price! Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm Mareste

Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm

68.47lei

-4 %

72.07lei

Produs nou

Model Vehicul Logo-Ul
Numele Modelului 65644
Ușa Mașinii Autocolante Cuvântul Decalcomanii
Auto-Styling Curse Autocolant
Accesorii Auto Masina Decalcomanii autocolante
Tip De Element Autocolante
Auto Autocolante Autocolante Pentru Masini
Categorie Autocolante
200000204 200003546,200003546
Tip De Autocolant Caroserie
Caroserie Autocolante De Vinil DIY Decalcomanii autocolant
Tip De Material PVC
Tip Adeziv Sticker
autocolante de vinil Personalizat Decalcomanii Auto
Ambalare Nu Este Ambalat
Model De Masina Pentru Dodge CALIBER
Element De Lungime 280cm
Design Schimbare De Culoare
Se potrivesc toate modelele Da
Parte Auto Caroserie Partea Decalcomanii
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Auto Styling autocolant auto

Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm

Descriere:

Acest produs se poate aplica pe mai curat, plat, suprafețe netede și nu daune la masina ta vopsea de corp în timpul sau după instalare.DIY propriul dvs. personalizat masina,care face masina ta mai frumoasă și de moda.

1.Stare:100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

2.Funcția: Personalitate, Durabil, Watherproof, Decor pentru masina ta

3.Material: PVC

4.Culoare: Negru & Alb

5.Produs dimensiune(lungime): Aprox.280cm(110in)

6.Pachetul Include: 1 Set de caroserie autocolant (două părți)

Instalare:

PASUL 1

Curățați suprafața unde decal vor fi instalate, apoi păstrați-l uscat.

PASUL 2

Îndepărtat încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer.Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer.

PASUL 3

Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat.

PASUL 4

Utilizați un card de credit, racleta, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață.

PASUL 5

Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață.Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.

Sfaturi:

1.Vă rugăm să nu ceară de mașină înainte de a aplica autocolantul.

2.Te rog, nu se spală la mașină, în termen de 48 de ore după instalare.

3.Vă rugăm să'tapply autocolant în ploaie sau zăpadă de zile.

Plată Și Livrare

-Acceptam alipay ,Toate cardurile de credit majore sre acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW Plata ben făcută în termen de 3 zile de la comanda .Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape ,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

- Transportul va fi amenajat în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

1) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

2) Dacă cumpărătorul nu trebuie să coletul sa fie livrat prin anumite curier sau prin alt mod expres, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru a ajusta prețul înainte de plată.

3) pachet Mic termen de 2.0 kg, de obicei, fi transportate prin China post / HK post / Singapore Post enumerate sau acceptat de client.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Taxă De Import

NU suntem responsabili pentru ORICE taxe, personalizate sau comision vamal întârziere.În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească taxele de mai sus, NU ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească TOATE întoarcerea și retrimite cost.Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare bazat pe motivul de mai sus.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele.După experiența noastră, 90% poate ajunge la cumpărător, fără a plăti taxele, cum ar fi precizând ca element de probă sau cadou, dar încă găsi prețul este mai mic decât standardul și vă sunt alese pentru a plăti vamă!

De retur si Garantie

Toate produsele sunt noi, direct din fabrică.În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță.Va vom returna sau înlocui.

Să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire

Reveni în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.

Returna în termen de 30 de zile de la primirea

Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.

Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.Va vom trimite înapoi la costurile noastre.

Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.

Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată.

Oferim UN An Garantie de Fabrica (accesoriile nu sunt incluse).

Garanția va fi anulată de la:

(1) Prejudiciul cauzat de: Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident.

(2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi.

(3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate.

Feedback-ul

Clientul este satisfăcătoare este scopul nostru final.Este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.vă mulțumesc foarte mult

Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback.

Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare .Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.

Etichete: covor 280cm, skateboard electric camion, skate camion, alfa romeo buze, longboard camion, zvw40, voal 280cm, pat 280cm, ac mașină de cusut cusatura kituri, 280cm zmeu.

Scrie o recenzie

Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm

Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm

Mașină de Partea Corpului Decal Autocolante Auto Pentru Dodge Caliber Pentru Hatchback, Sedan, SUV, Camion Decalcomanii DIY Decorare Auto Autocolant 280cm Descriere: Acest produs se poate aplica pe mai curat, plat, suprafețe netede și nu daune la masina ta vopsea de corp în timpul sau după instalare.DIY

Produse similare