Nou Reduced price! PULUZ LED-uri de Lumină Inel cu Suport Trepied Fotografie Inel Lampa Tik-tok / Machiaj /Video de pe YouTube, Selfie Lumina Umple de Lumină Kituri Mareste

PULUZ LED-uri de Lumină Inel cu Suport Trepied Fotografie Inel Lampa Tik-tok / Machiaj /Video de pe YouTube, Selfie Lumina Umple de Lumină Kituri

135.36lei

-21 %

171.35lei

Produs nou

Pachet Da
Dimensiune 10.2inch
Origine NC(de Origine)
Aparat Foto Compatibil Marca Sony
Sursa De Alimentare USB
Greutate 1.25KG
Numărul De Model PKT3035
Nume De Brand PULUZ
Temperatura De Culoare 3200/6500K
Sursa De Lumina led
Certificare ROHS

Tripod Mount

1. Fabricat de înaltă calitate din aluminiu picior tub, pliabil și portabil.

2. Compact picioarele trepiedului pot fi pliate, fiind suficient de mic pentru a transporta doar despre oriunde.

3. Reglați înălțimea trepiedului prin ajustarea centrul axei pentru a satisface diferite de fotografiere concepte.

4. Potrivit pentru telefoane mobile, tablete, aparate foto sport, camere video digitale, mașini de card sau micro-single.

Inel de Lumină LED-uri

1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment, trepied cap de minge poate de 360 de grade de rotație poate liber să se adapteze la orice unghi.

2. Inelul de lumina se face de 2x60pcs de economisire a energiei LED margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

4. 3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, luminozitate bună poate fi realizat fără a instala suplimentar de filtre colorate.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

5. Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

6. Ușor și portabil de design: Convenabil de a folosi și de a efectua atunci când călătoresc sau lucrează în aer liber etc.

7. Telefonul colierul potrivit pentru telefonul lățime de 6-8.5 cm.

8. Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

9. Atunci când LED-uri de lumină inel este pornit, apăsați și țineți apăsat butonul ON/OFF pana la indicatorul clipește.În acest moment, introduceți întârzierea în modul oprit, întârziere de un minut.

Inel LED Caietul de sarcini

1. Numărul de margele: 2x60pcs

2. Lampa cordon model: 2835

3. Luminozitatea lămpii: 24-26lm

4. Lumina alb temperatura de culoare: 6500K

5. Alb cald temperatura de culoare: 3200K

6. Putere: 0.39-9.4 W

7. Tensiune de alimentare: 5V

8. Indică: Ra>90

9. Reglaj interval: 1%-100%

10. Shell material: ABS, Acrilic de acoperire de lumină

11. Dimensiuni: exterior diametru 260mm.diametru interior 210mm

12. Sursa de alimentare: port USB de alimentare

13. Lungime cablu: 2m

Etichete: ulanzi lumina video, inel de lumini simple, camera pentru trepied, lampa inel, laser pachet, set tik tok, godox softbox, lampa led inel, styke lumină led-uri, vopsea face kit.

Scrie o recenzie

PULUZ LED-uri de Lumină Inel cu Suport Trepied Fotografie Inel Lampa Tik-tok / Machiaj /Video de pe YouTube, Selfie Lumina Umple de Lumină Kituri

PULUZ LED-uri de Lumină Inel cu Suport Trepied Fotografie Inel Lampa Tik-tok / Machiaj /Video de pe YouTube, Selfie Lumina Umple de Lumină Kituri

Tripod Mount 1. Fabricat de înaltă calitate din aluminiu picior tub, pliabil și portabil. 2. Compact picioarele trepiedului pot fi pliate, fiind suficient de mic pentru a transporta doar despre oriunde. 3. Reglați înălțimea trepiedului prin ajustarea centrul axei pentru a satisface diferite de

Produse similare