Nou Reduced price! Karaoke Microfon Wireless Cântând Mașină Cu Difuzor Bluetooth Pentru Telefon Mobil/PC, Handheld Portabil Microfon Suport Reverb/Duet Mareste

Karaoke Microfon Wireless Cântând Mașină Cu Difuzor Bluetooth Pentru Telefon Mobil/PC, Handheld Portabil Microfon Suport Reverb/Duet

106.05lei

-45 %

192.82lei

Produs nou

Nume De Brand Ssmarwear
Pachet Da
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ws858
Traductor Microfon Dinamic
Utilizarea Microfon Karaoke
Setați Tipul Singur Microfon
diafragma Mare
Stil Microfon Handheld
Polar Modele Supercardoid
Comunicare Wireless

Caracteristică:

✪ Modul De Ascultare:

ws898 cizme sus, se conectează cu telefonul mobil cu Bluetooth, stabilește volumul microfonului la un nivel minim, și se oprește de preluare a funcției.În acest moment, ws898 devine un difuzor Bluetooth.Deschideți Aplicația muzică mobil, poți să te joci prin ws898.

Sunetul este relativ mare, se poate realiza 360 de grade toate-a rundă de acoperire de 3,5 mm pentru căști de găuri.

✪ Efect de sunet schimbare:

Cântând bar microfon, de asemenea, are o varietate de efecte de sunet.Acesta nu numai că are efecte de sunet de punere hosting, cântece populare și cântece militare, dar are, de asemenea, efecte de sunet de mic galben de oameni și monștri.

✪ Extern K-song mode:

Aceasta este funcția principală a ws898, după conexiune Bluetooth, deschideți K cântec software-ul, puteți începe wireless Hi Cântec de excursie.De asemenea, puteți porni TELEVIZORUL, trage perdelele, deschide ouă mici, corespunzătoare KTV e sens vizual ah, acasă Hei Cântec, atât de ușor, acasă boom!

✪ Dual wireless K-song mode:

Dacă numai un cântăreț cântă, boom-ul va fi ușor plictisitoare.ws898 pionier "adevărat fără fir dublu cor funcție", susține interconectare a două ws898, astfel încât telefonul mobil K cântec nu mai este un om de monolog, dar poate fi ca în KTV, cu familia sau prietenii mână în mână grâu, cor un cântec.

✪ Cablu modul de înregistrare:

În plus față de în plină expansiune, desigur, puteți înregistra, de asemenea, mai multe melodii frumoase, încărcați-le la ins, Twitter fani recoltare'appreciation și atenție, pentru a-și satisface propriile mică vanitate.

Link-ul de la microfon la telefon mobil prin linie audio.

Introduceți căștile în interfață de 3,5 mm.

Deschideți Aplicația muzică, purta căști pentru a asculta acompaniament, și ridicați ws898 pentru a înregistra cântece.Înregistrarea efectul este îmbunătățită prin N niveluri.

- 100% Wireless

- Microfon vă permite să cânte peste melodiile preferate

- Built-In Difuzor Bluetooth se poate conecta la orice Bluetooth sursă ( Smartphone, iPhone, iPad, Tableta, Auto, PC-ul, și mai mult )

- Tuning Profesional Switch-Uri (Echo, Volum )

- Port Micro USB pentru încărcare și conexiune auxiliară pentru

- Noi funcții: magic voice changer.

- suport card TF, U disc de muzică a juca în .fișiere mp3

- Dual wireless K-cântec

Caietul de sarcini:

Putere de ieșire: 5W

Răspuns în frecvență Gama: 100Hz ~ 10KHz

Maxiumum Nivel de Presiune sonoră: 115dB 1 khz THD

Culoare:Negru/Rosu/Albastru/Roz

Etichete: difuzor fără fir, camera microfone, microfon profesor, bluedio microfon bluetooth, amazon boxe bluetooth portabile, set tik tok, produsului difuzor, microphon, grup microfon, hackintosh pe pc.

Scrie o recenzie

Karaoke Microfon Wireless Cântând Mașină Cu Difuzor Bluetooth Pentru Telefon Mobil/PC, Handheld Portabil Microfon Suport Reverb/Duet

Karaoke Microfon Wireless Cântând Mașină Cu Difuzor Bluetooth Pentru Telefon Mobil/PC, Handheld Portabil Microfon Suport Reverb/Duet

Caracteristică: ✪ Modul De Ascultare: ws898 cizme sus, se conectează cu telefonul mobil cu Bluetooth, stabilește volumul microfonului la un nivel minim, și se oprește de preluare a funcției.În acest moment, ws898 devine un difuzor Bluetooth.Deschideți Aplicația muzică mobil, poți să te joci prin