Nou Reduced price! Stalingrad S-3120 După o Luptă 1945 Mare set (Contine accesorii ) 1/35 Rășină Model de Kit Mareste

Stalingrad S-3120 După o Luptă 1945 Mare set (Contine accesorii ) 1/35 Rășină Model de Kit

77.13lei

Produs nou

Material Rășină
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Tema Film & TV
Avertizare Nu mananca
Gen Unisex
Tip Rășină piese
Scara 1
Numărul De Model Rășină piese

Salut, stimate client!Sunteți bineveniți să o facă shop,magazinul Nostru va oferi mai multe produse și de a continua să mențină o calitate perfectă și cele mai bune servicii posibile.Vă mulțumesc pentru sprijin pe termen lung!Stimate client, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele: 1. Aceasta este o rășină model cu detalii rafinate.Modelul va avea nevoie de asamblare, vopsele și alte acoperiri. 2. Dacă rășina este îndoit sau deformat, puteți pune în apă fierbinte pentru câteva secunde și îndoiți-o ușor înapoi pentru a forma. 3. Unele imagini pentru asamblarea efect demonstrativ.Trimite modelul dvs. nu este asamblat și colorat, nevoie de vopsea și de asamblare.Transport: în Cazul bunurilor achiziționate sunt în stoc, Vom fi expediate în termen de 3 zile.Nu stoc ciclu de producție este de aproximativ 7-15 zile.Noi folosim China Post air parcel de transport pentru TRANSPORT GRATUIT!Pentru mai rapid de transport vă rugăm să selectați din instrucțiunile de transport.După-servicii post-vânzare: Avem perfecta după-vânzare service!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să comunice cu noi și ne va rezolva imediat problema.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primire.Vă mulțumim pentru patronajul dumneavoastră și de sprijin, vă mulțumesc foarte mult!Transport maritim: 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.De obicei trimitem marfa prin China Post Air Mail pentru transport gratuit, 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!Timp de livrare:ora de Sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii generale De ora de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență pentru referință: Feedback-ul Feedback-ul este foarte important minunat experiență de cumpărături este scopul nostru final.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru un feedback pozitiv, Acest lucru va fi un stimulent imens pentru noi pentru a continua să ofere servicii și produse de calitate.Dacă nu sunteți mulțumit, sperăm că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin!

Etichete: macheta din lemn, scara h0, 135 model, tuskmodel, 1 35 rusă, warhammer 40k rășină modele, shikamaru, 135 rășină, tusk model figuu, hause rășină model de kit.

Scrie o recenzie

Stalingrad S-3120 După o Luptă 1945 Mare set (Contine accesorii ) 1/35 Rășină Model de Kit

Stalingrad S-3120 După o Luptă 1945 Mare set (Contine accesorii ) 1/35 Rășină Model de Kit

Salut, stimate client!Sunteți bineveniți să o facă shop,magazinul Nostru va oferi mai multe produse și de a continua să mențină o calitate perfectă și cele mai bune servicii posibile.Vă mulțumesc pentru sprijin pe termen lung!Stimate client, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele: 1. Aceasta este o rășină