Nou Reduced price! Alb natural Sabie de Lemn T10 oțel Călit Lama Real hamon Japoneze Katana Full Tang Demontabile prin mâinile Nouă Săbii Ninja Mareste

Alb natural Sabie de Lemn T10 oțel Călit Lama Real hamon Japoneze Katana Full Tang Demontabile prin mâinile Nouă Săbii Ninja

721.83lei

-13 %

839.33lei

Produs nou

Caracteristică Decorative handicaft
Material Naturale De Lemn/Metal
culoare Naturale
Articol NR. ZS-9141
Tema TV & Film Caracter
Tip Decorative/arte Martiale/
Teaca de material lemn alb
Stil Japoneze katana
Nume De Brand Zhengs Sabie
Materialul Lama T10 oțel călit
Caracteristică Regională JAPONIA

Atentie:Pozele sunt doar pentru referință.Produsul real poate varia.Pungă de mătase & suport de lemn pe pictuers doar pentru afișare.

Lungime totală:104CM

În general greutate:1.5 Kg

Lungimea lamei:71cm

Latime lama:3,2 cm

Grosime lama:4 mm

Material lamă:T10 oțel călit

Lama procesul de Producție:Slefuit lustruit,placare

Mâner lungime:28cm

Material mâner:lemn tare

Teaca lungime:74cm

Teaca material:lemn tare Fitinguri de proces de Producție:de șlefuit, lustruit și placare de Ambalare:cutie de carton cu sac

Metode de plată disponibile în Meloritm.ro incluse: Paypal,Card de Debit, și redit Card.

Dacă găsiți orice problemă în timpul de plată, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu Meloritm.ro client service on-line.Link-ul de Echipa de Client Service este online 24/7:

Cumpărătorii Internaționale-Vă Rugăm Să Rețineți:

a)taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b)vă Rugăm să verificați cu țara biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1 facem pe nava de locuri din întreaga lume!Vă rugăm să asigurați-vă că costurile de expediere și metoda inainte de a cumpara!Vă rugăm să rețineți că :TNT shipping methon numai pentru nici o sabie ascuțită.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare furnizate sunt corecte.Dacă pachetul este returnat la noi, cumpărătorul va fi responsabil să plătească pentru re-tarifele de transport.

3.De obicei, vom livra un produs în termen de 1-2 zile lucrătoare, și vom folosi gros cutie de carton pentru ambalaj săbii,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji pentru transport pe distanțe lungi.

4.Odată ce elementul este expediat, va vom trimite un e-mail cu număr de urmărire prin intermediul Meloritm.ro sistem de mesagerie, puteți urmărirea pachetului orice moment.

În același timp, vom păstra urmărire statutul de element până când primiți pachetul.

5.Odată ce elemente este de ajuns sau ține de Obiceiurile voastre, vă rugăm să contactați cu obiceiurile voastre de a primi coletul cu factura(care va fi trimis la tine după ce mărfurile expediate).

6. Vă rugăm să rețineți că fiecare sabie pachetului trebuie să facă Vămuire Import atunci când pcakge ajunge la biroul Vamal.Păstra telefonul de lucru este foarte important.

7.DESPRE Combina Ambalare:

Când ați achiziționat mai multe elemente de la noi, în unele cazuri, va fi capabil să combine ambalare,și vă va oferi o reducere de combinat cu transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune la fel de mult ca posibil pentru tine.

Vă rugăm să citiți aceste politici carfully ca acolo sunt condițiile de vânzare care guvernează achizițiile dvs.:

1)atunci Când primiți elementul dvs. în e-mail, vă rugăm să verificați-l chiar acum pentru a vă asigura că se potrivește cu descrierea din lista.

2)Dacă există o problemă cu orice achiziție, vă rugăm să ne contactați în primul rând să-l rezolve.Cele mai multe dintre probleme pot fi rezolvate prin acordarea de asistență tehnică.Nu aveți nevoie pentru a trimite nimic inapoi.

3)Dacă găsiți orice defect în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea produsului.Vă rugăm să furnizați niște poze despre care mărfurile defecte.Puteți obține o înlocuire sau de restituire după verificate.

4)O rambursare completă va fi posibil pentru că a mărfurilor pierdute sau deteriorate în tranzit.Datorită receptorului Vamale problema, pachetul este apăsat, distruse sau returnate la expeditor, ne vom întoarce la restituirea către cumpărător, cu excepția pentru costul de transport maritim.

Prin Cumpararea Acestui Produs.Trebuie Să Citiți Și Sunt De Acord Cu Următoarele:

Ești care să ateste că sunteți peste 16 ani, Minorii pot fi încălcarea locale și / sau legile de stat prin achiziționarea acestui produs.Este responsabilitatea cumpărătorului de a menține că sunt de vârsta legală pentru a cumpăra și de a primi transport pentru acest articol astfel cum sunt definite de legile din orașul lor și/sau de stat la cumpărător nume adresa astfel cum sunt definite de legile din orașul tău și /sau de stat.Toate cuțite și săbii trebuie să fie manipulate cu grijă extremă.Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați elementul pentru orice defecte înainte de a utiliza acest produs.Noi nu suntem responsabili pentru orice leziuni, deces sau pagube materiale cauzate, direct sau indirect, prin intermediul utilizatorului posibil de abuz de acest element.

Etichete: t10 oțel de scule katana, sabie katana, sabia, chineză dao sabie de jucărie, sabie katana sabii adevarate, sabie adevărată, katana, mulan sabie, cosplay katana, tai chi sabie albastru.

Scrie o recenzie

Alb natural Sabie de Lemn T10 oțel Călit Lama Real hamon Japoneze Katana Full Tang Demontabile prin mâinile Nouă Săbii Ninja

Alb natural Sabie de Lemn T10 oțel Călit Lama Real hamon Japoneze Katana Full Tang Demontabile prin mâinile Nouă Săbii Ninja

Atentie:Pozele sunt doar pentru referință.Produsul real poate varia.Pungă de mătase & suport de lemn pe pictuers doar pentru afișare. Lungime totală:104CM În general greutate:1.5 Kg Lungimea lamei:71cm Latime lama:3,2 cm Grosime lama:4 mm Material lamă:T10 oțel călit Lama

Produse similare