Nou Reduced price! LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria Mareste

LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria

46.28lei

-40 %

78.41lei

Produs nou

Tip lifepo4
Capacitate Nominală 15Ah
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 33140
Nume De Brand liitokala
Acumulator De Schimb No
Numărul De Model 33140
Pachet Pachet 1
Baterie Număr 1-6
Setați Tipul Numai Baterii

LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria

Densitate mai mare de energie și greutate mai mica .excelent ciclu de viață, rezistența internă scăzută, model Universal multi-utilizare, de economisire a energiei și de mediu Prietenos.

Calitatea de fabrica este durabil și în condiții de siguranță.Este potrivit pentru toate tipurile de mici triciclu electric baterii, pulverizator baterii, iluminat stradal solar, lampi de gradina solare, fotovoltaice de stocare a energiei, puternic lumina lanterne, surse de alimentare de rezervă, etc.

LiitoKala Power Co., Ltd Caietul De Sarcini Baterie

Model:

33140

Tip Baterie:

Lifepo4

Capacitate Nominală:

15-16Ah, bine ai venit testa.

Tensiune Nominală:

3.6 v

Baterie Dimensiune:

33x140mm

Greutate Cu Baterie:

Despre 268g

Rezistența Internă:

mai puțin de 8 mohms

Ciclu de viață:

Mai mult de 2000 de ori, de la DOD 80%

Combinație:

Poate fi 3s 4s 8s 10s 13s , etc

Intrare Tensiune De Încărcare

3.65 v/celula

Intrare Curent De Încărcare

5A

Continuu Curentul De Descărcare

75A

Curent Maxim De Descărcare De Gestiune

5C

De descărcare de gestiune cut-off Voltage

1.80 v/celula

Temperatură De Încărcare:

0~45Centigrade

Temperatura descărcare:

-20~60Centigrade

Temperatura de depozitare:

-20~45Centigrade

Pe Scară Largă De Aplicații:

Vehicule electrice, Biciclete Electrice, Triciclete, scutere, golf cărucior, cărucior, scaun cu rotile, instrument Medical, Solar, sistem de alimentare,panou solar, de stocare a energiei, unelte electrice, unelte, instrumente, dispozitive de iluminat cu LED, jucarii RC, invertor, aparate de uz casnic și emergente zona de dispozitiv, etc.

Calitatea de fabrica este durabil și în condiții de siguranță.Este potrivit pentru toate tipurile de mici triciclu electric baterii, pulverizator baterii, iluminat stradal solar, lampi de gradina solare, fotovoltaice de stocare a energiei, puternic lumina lanterne, surse de alimentare de rezervă, etc.

90% din energia de fosfat de fier bateria este concentrată într-o zonă mică de 3-3.2 v, și de descărcare de gestiune caracteristicile sunt foarte stabile.

Tensiunea este stabila, mult superior ternare polimer baterii și baterii cu plumb acid.

Litiu fosfat de fier complet rezolvă în pericol siguranța problema de litiu cobaltate și litiu manganat.Litiu cobaltate și litiu manganat va provoca o explozie în coliziune puternica, care reprezintă o amenințare pentru viața consumatorilor de siguranță, în timp ce litiu fosfat de fier este strict testele de Siguranță să nu explodeze, chiar și în cele mai grave accidente de circulație.

Notă:

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de Cunoștințe.Dacă nu știți siguranta folosirii, se Întoarce pentru orice motiv, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.Dacă nu puteți accepta.Vă rugăm să nu luați acest ordin!Vă mulțumesc!

Remarca:

Avem litiu, baterii lifepo4, accepta personalizate baterie, nu ne putem actualiza toate articolele de aici.Dacă doriți orice alte persoane, vă rugăm să ia-o ușor să contactați cu mine și spune-mi dvs. cerință (capacitate / tensiune / dimensiuni / descărcare de gestiune curentă ) , multumesc.

======================================================================

Înainte de a lua comanda:

Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea înainte de a lua comenzi, bateria este potrivit pentru iubitorii de DIY cu experiență, oameni care nu sunt familiarizați cu electronice, vă rugăm să mergeți la magazin pentru a cumpăra produsul finit.

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de cunoștințe.

Memento:

DIY acumulatorul trebuie să obțină celule echilibrat înainte de asamblare.Mai târziu, dacă nu se întâmplă, nu știu cum să asamblate sau dezechilibrat de asamblare nu este acceptat de rambursare.vă rugăm să ia în considerare înainte de a lua comenzi, plasa comanda înseamnă că au fost de acord.vă mulțumim pentru cooperare!

DIY asamblate bateriei notă:

Profesioniști va detectat tensiunea/rezistenta/aspectul și de alte probleme înainte de fiecare expediere, putem doar să se asigure că singur bateria este bună, atunci când sosirea puteți testa celulele în termen de 2-3 zile, după asta înseamnă că bateriile au nici o problema, nu oferă reveni nici de rambursare.

Dacă ați găsit probleme ne poti contacta pentru a reveni sau de restituire.Bateria poate fi doar neutilizate (electrodul intact, fara sudura, nu purta, aspectul bun) pentru a oferi reveni.Orice întoarcere comportament cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxa de transport.

Aceste situații nu oferi reveni nici de rambursare:

1: după asamblare sau de asamblare procesul întâmpla în orice problemă, cum ar fi protecția bord conectat la firul greșit ars conduce la baterie deteriorarea, defectarea încărcătorului, ansamblul de eroare sau dezechilibrat de asamblare, etc.

2: Pentru prejudiciul cauzat , cum ar fi bateria umflatura/ sudate, bateria fără protecție BMS cauzate de încărcare.

Sfat: Aceste produse sunt numai baterii, fără protecție bord, aveți nevoie pentru a achiziționa un meci de unul!Puteți verifica magazinul nostru de căutare și BMS.

Curierat și logistică

În plus, deoarece bateria este interzisă de produse, multe de curierat și logistică sunt în imposibilitatea de a trimite, la sosirea într-adevăr va fi mai lent, deci, vă rog, așteptați cu răbdare după ce plasați o comandă.Nu ne poate da feedback-ul rău din cauza firmei de curierat sau pentru că a serviciului de curierat lent sau alți factori.Îmi pare rău pentru orice neplăcere.

Etichete: 12v litiu baterie 12v, lifepo4, 24v baterie de litiu, 12v baterie de litiu, 32650 baterie, baterie lto, lifepo4 12v 200ah, komda bicicleta baterie, baterie litiu titan, baterie lifepo4.

Scrie o recenzie

LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria

LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria

LiitoKala 33140 3.2 v 15Ah lifepo4 baterii cu litiu 3.2 V Celule pentru diy 12v 24v cu bicicleta e e-scooter power tools Bateria Densitate mai mare de energie și greutate mai mica .excelent ciclu de viață, rezistența internă scăzută, model Universal multi-utilizare, de economisire a energiei și de mediu Prietenos. Calitatea

Produse similare