Nou Reduced price! Noi Tuya ZigBee Smart Home Senzor de Temperatură Și Umiditate Funcționează Cu Asistent Acasă și Tuya Zigbee Hub Mareste

Noi Tuya ZigBee Smart Home Senzor de Temperatură Și Umiditate Funcționează Cu Asistent Acasă și Tuya Zigbee Hub

17.05lei

-36 %

27.04lei

Produs nou

Suport Dropshipping/en-gros
Support2 FR a NE depozit livrare rapida
Lucra cu tuya/smart life app
Prenume2 Senzor De Temperatură Digital
NAME3 Senzor De Umiditate
Numele Inteligent De Temperatură Și Humidit
Origine NC(de Origine)

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

1.Tuya Inteligent ZigBee Temperatură și Senzor de Umiditate:Un Tuya ZigBee Wireless Gateway-ul Hub-ul este o necesitate de a lucra cu senzor de temperatură și umiditate,precum și o varietate de ZigBee produse inteligente, care s-a dovedit a fi o punte și centrul de control pentru case inteligente și joacă un rol de neînlocuit pentru toate ZigBee produse și realizează întreaga legătură inteligentă de casa ta.Pur și simplu adăugați la senzor în ZigBee hub după adăugarea hub în Viața Inteligentă/Tuya App.

2.Real percepția timpului de schimbările de temperatură și umiditate și raportul în timp real pentru telefoane inteligente cu Viață Inteligentă Tuya App acceptate.Pentru a vizualiza istoricul de înregistrare în Aplicația pentru controale inteligente pentru casa ta de temperatură și umiditate.Monitorizeze casa ta de temperatură și umiditate, indiferent unde vă aflați.

3.Noi ZigBee tehnologie cu consum redus de energie microprocesor pentru mult timp de așteptare.Proiectat cu tensiune joasă de monitorizare funcția de memento în timp real de alimentare pentru senzorul.Baterie cu viata lunga a bateriei.

4.Nou adăugat cu compensare de temperatura tehnica cu smart scena legătura cu aer condiționat și umidificator,oferind casa ta cu cel mai confortabil de temperatură și umiditate pentru a ne bucura de viata inteligente.

5.Utilizate pe scară largă în diverse locuri și lipi cu ușurință pe perete cu sticker pentru instalare simplă,ușoară și compactă.Ușor de configurat și configura pentru Viața Inteligentă App pentru controlul convenabil

Caietul de sarcini:

Nume produs: senzor de Temperatură și umiditate

Tip baterie:CR2032

Gama de detectare a temperaturii:-10℃ ~ +55°C

Gama de detectie umiditate: 0%~95%RH

Detectarea temperaturii precizie:±0.5℃

Detectare umiditate precizie: ±3%

Protocol Wireless:ZigBee

Dimensiune produs:37*11.6 mm

Pachetul Inclus:

Senzor*1

Manual de utilizare*1

Resetați pin*1

Etichete: aqara comutator, smart zigbee, pentru acasă, acasă inteligent, tuay zigbee hub, termostat wifi, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, homekit comutator, termostat tuya.

Scrie o recenzie

Noi Tuya ZigBee Smart Home Senzor de Temperatură Și Umiditate Funcționează Cu Asistent Acasă și Tuya Zigbee Hub

Noi Tuya ZigBee Smart Home Senzor de Temperatură Și Umiditate Funcționează Cu Asistent Acasă și Tuya Zigbee Hub

Descriere: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! 1.Tuya Inteligent ZigBee Temperatură și Senzor de Umiditate:Un Tuya ZigBee Wireless Gateway-ul Hub-ul este o necesitate de a lucra cu senzor de temperatură și umiditate,precum și o varietate de ZigBee produse inteligente, care s-a dovedit a fi o punte

Produse similare