Nou Reduced price! Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro Mareste

Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro

107.68lei

-41 %

185.62lei

Produs nou

Caracteristică Culoarea nu se estompeze pentru o lungă perioadă de timp
Numele Modelului pentru Porsche Cayenne 2013
Material 1 Piele artificiala
Tip De Material micro-fibre de piele
Caracteristică 1 panglica de pe volan
nume 1 Cubierta del volante del coche
Articol Diametru 1.62inch
Element De Lungime 3.25inch
Înălțime Element 0.02inch
Tip De Element Tampa face volante do carro
Material microfibră piele
Articol Greutate 0.25kg
Lățime Produs 0.33inch
Caracteristici Speciale durabil în uz
Nume De Brand Încălzit
Grup de clienți Sofer
Extern De Certificare De Testare ISO9001

Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro

Material: Microfibră piele

1.Microfibra din piele este un înlocuitor perfect pentru piele naturala, este atât de asemănătoare cu piele naturala.Dacă vă iubesc animalele, dar, de asemenea, dragostea din piele, apoi din microfibră piele este cea mai buna alegere.

2. Avantaje : rezistenta la frig, rezistent la uzura, permeabilitate la aer, anti-imbatranire, textura moale, de protecție a mediului și aspect frumos.

3. Microfibra din piele este atât de asemănătoare cu piele Nappa că cineva poate confuz.

4.Vom accepta pentru personalizate personalizate , vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră de proiectare și idei.vă rugăm să rețineți că anumite modele de masini din mașină înainte de a plasa comanda, precum și nota de piele/piele de culoare, linie/culoare cusatura, dacă aveți nevoie pentru foraj//găuri perforate, dacă aveți nevoie pentru marker pe la ora 12.

5.Dimensiunea de mai sus pentru țiglă manual de măsurare, din cauza unor probleme personale tehnică de măsurare este diferit, nu poate fi de 1-3 cm de eroare de fizică.

6.Pagina de detalii produs dimensiunea imaginii nu va fi unele erori între dimensiunea reală.E masina privata, asta înseamnă că dimensiunea specifică se bazează pe modelul de masina.

7.Volan piele capac, capac volan, mâner, capac roată, capac volan piele, masina de styling, car-huse, volan, auto-styling, volan, huse auto, hot wheels, accesorii auto, auto capac volan.

Notă: acoperirea Noastră este potrivit pentru masina ta volan acoperi cu piele originale.Deci, nu trebuie să scoateți din piele original, puteți instala direct acoperirea noastră.Daca masina ta volan nu trebuie original din piele, pls lasati un mesaj pentru noi, atunci când plasați comanda.

Etichete: kia sportage incalzite volan, volan încălzit, panglica volan masina, diy volan piele, incalzite volan camry, panglica volan, kujuh volan, burghiu electric volan, volan încălzit kit, panglica ghidon.

Scrie o recenzie

Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro

Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro

Capac volan pentru Porsche Cayenne 2013 Microfibră piele Panglica pe volan Tampa face volante do carro Material: Microfibră piele 1.Microfibra din piele este un înlocuitor perfect pentru piele naturala, este atât de asemănătoare cu piele naturala.Dacă vă iubesc animalele, dar, de asemenea, dragostea din