Nou Reduced price! 6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6 OE 32332082 Mareste

6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6 OE 32332082

93.37lei

Produs nou

Înălțime Element 0inch
Nume De Brand YUNZE
Tip De Material ABS MOTOR
Articol Greutate 0.55kg
Pentru Autovehicule Marca/Model VOLKSWAGEN
Numele Modelului 32332082
Element De Lungime 0inch
Tip De Element Fereastra Maneta Si Ferestre De Lichidare Mânere
Lățime Produs 0inch
Extern De Certificare De Testare ISO9000

GRATUIT SHIPPLING !!!

1.PARTE DESCRIERE:

6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6

ETRIER SPATE FRANA DE PARCARE SERVO MOTOR

DE FRÂNĂ CILINDRU SERVO MOTOR

2.OEM NR.: 32332082

3.COSTUM PENTRU: AUDI C6

4. ACEST LUCRU ESTE DE 6-TORX DINȚI MOTOR,AVEM, DE ASEMENEA, 12 TORX DINȚI, DACĂ AVEȚI NEVOIE, VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU LINDA.

SUNTEM FABRICĂ DE ACEASTĂ PARTE PENTRU FURNIZOR OEM CU ÎNALTĂ CALITATE ȘI PREȚ BUN.VEȚI OBȚINE CEA MAI BUNĂ CALITATE, DACĂ CUMPERI DE LA NOI.MULTUMESC.

NOTĂ:

1. POZA FORMA NOASTRĂ DE PRODUSE REALE.

2. CALITATE OEM GARANȚIE.

3. NOI VĂ VA OFERI UN REFOUND CARTEA DACĂ NU A PRIMIT O PARTE ÎN 60 DE ZILE.(ÎN MOD NORMAL ÎN JUR DE 35 DE ZILE)

4. CÂND AVEȚI ORICE PROBLEME SAU NE-ÎNȚELEGERE, VĂ RUGĂM SĂ NU SE GRĂBESC SĂ COMENTEZE.VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU NOI ȘI NE VA AJUTA SĂ REZOLVE ORICE PROBLEMĂ.

5. SUNTEM BUCUROȘI DACĂ AI NEVOIE DE O CANTITATE MARE DE CUMPĂRARE.NOASTRE DE PRODUCȚIE DE ZI CU ZI ESTE 500PCS.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VEDERE PE MAGAZINUL NOSTRU ȘI AU O ZI FRUMOASĂ.

1, vă Rugăm să contactați-ne direct de la Meloritm.ro cu "Chat" ;

2, Dacă nu suntem on-line, acesta va fi extrem de apreciat pentru a obține un fel de e-mail;

Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, pe Timp de Afaceri.

Toate elementele vor fi livrate în mod normal în termen de 3-7 zile lucrătoare(exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de sărbătoare) de la primirea de plată.

Costul de transport va acoperi taxele de manipulare, ambalare taxe, iar taxele de livrare.Elementul va fi livrat la Meloritm.ro confirmat numai adrese, prin urmare, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de pe Meloritm.ro este corectă.

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de compania de livrare și obiceiurile locale/taxe atât din țara noastră.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cumpărătorul ar trebui să responsabil pentru orice taxe, impozite și taxe vamale taxe de țara ta.Vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat înainte de a comanda.

NU suntem responsabili pentru ORICE taxe la import, taxe vamale, sau vamale întârziere.În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorului refuzul de a plăti taxe de mai sus, NU ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească TOATE întoarcerea și retrimite cost.Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare bazat pe motivul de mai sus.

FEEDBACK-ul:

Clienților de servicii este întotdeauna prioritatea noastră.Ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare.Vom face noastre tot posibilul pentru a oferi un serviciu bun client astfel încât să putem obține cel mai mare rating.Ne-ar aprecia dacă ați putea să ne dea un rating de 5 stele.Dacă aveți orice probleme cu produsul achiziționat, pls contactati-ne si va vom face noastre cele mai bune pentru a obține problemă rezolvată.Pls asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Ne-ar dori să aibă o oportunitate de a avea grijă de orice inconvenient cauzat de tine.Dacă feedback-ul negativ este lăsat pentru un element, acesta va mai beneficia de returnare sau de schimb .În caz contrar, dacă vă mulțumiți noastră de produse și servicii, vom aprecia valoroase feedback-ul pozitiv și 5 stele DSRs scor.

Etichete: Pergola, geam cu motor electric, motor electric fereastră, la vw, 2008 golf, emblema mitsubishi electric, elektric motor geam, audi a4 reglementare, volkswagen gti electric, geamuri electrice kit.

Scrie o recenzie

6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6 OE 32332082

6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6 OE 32332082

GRATUIT SHIPPLING !!! 1.PARTE DESCRIERE: 6TORX DINTI de CALITATE OEM ELECTRICE SERVO PARCARE ETRIERULUI de FRÂNĂ de MOTOR PENTRU AUDI C6 ETRIER SPATE FRANA DE PARCARE SERVO MOTOR DE FRÂNĂ CILINDRU SERVO MOTOR 2.OEM NR.: 32332082 3.COSTUM PENTRU: AUDI C6 4. ACEST LUCRU

Produse similare