Nou Reduced price! Opus Realme 5 Pro Caz Realme 5 RMX1911 360 de Grade Corp Plin Capac Protejat Mat Capac Greu pentru Oppo Real M 5 Pro Realme5 Mareste

Opus Realme 5 Pro Caz Realme 5 RMX1911 360 de Grade Corp Plin Capac Protejat Mat Capac Greu pentru Oppo Real M 5 Pro Realme5

19.28lei

-6 %

20.52lei

Produs nou

Design Simplu
Material De înaltă calitate din plastic dur + PC
Compatibil Marca OPUS
O Caracteristică 3 în 1 Greu PC-ul Plin caz de protecție Pentru Oppo Realme5
Telefon mobil capac Opus Realme5 Realme 5 Pro 360 caz
Nume De Brand SuliCase
Caracteristica c Opus Realme5 360 Mat Caz
Origine NC(de Origine)
Accesorii Pentru Telefoane Mobile Untra subțire de 360 de Grade plin capac Caz de telefon
caz de telefon Stil De lux, de afaceri telefon caz Pentru Oppo Realme 5
Numărul De Model 360 Cazul Opus Realme 5 RMX1911
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Caracteristici 360 Protecție Completă Telefon Rezistent La Socuri Caz
Caracteristica B Simplu plastic Dur rezistent la șocuri caz de telefon

Opus Realme 5 Caz de 360 de Grade de Acoperire Complet rezistent la Șocuri Mat Cazul Opus Realme 5 cu Ecran de Sticlă Protector

Material : Premium Greu PC-ul

Strcuture: Înapoi Caz + Față + Film De Sticlă

Avantaj: 360 Plin Proteja Telefonul Cazul Opus Realme 5 / Realme 5 Pro Caz

Funcția : Anti-detonație / Șoc dovada / Praf-rezistent la

Q: Pot să am încredere în imaginile postate?

A: Toate fotografiile sunt 100% inițial luate de fotografi noastre.garantam elemente primi va fi aceeași ca și cea descrisă.Dar câteodată, pachetul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.Cu toate acestea, culorile pot fi diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator setare și cu ochiul liber de culori diferite.

Q: Ce pot face dacă aș primi rupt colete?

A: Vom alege elementul de gros cu bule de spumă sac sau cutie de spumă pentru a evita deteriorarea.Dar, uneori, din cauza curierului indiscret mâner, coletul poate fi rupt.Vă rugăm să fiți atent la orice rupt parcelă și să respingă, să semneze, dacă atunci când ai primi-o.

Q: Ce pot face dacă mă simt nemulțumit de articol?

O: garantăm pentru a oferi 100% de servicii satisfăcătoare pentru dumneavoastră și 100 de zile de garanție.Deci, nu vă faceți griji-o dată te simți nemulțumit cu elementele pe care le primesc, întotdeauna suntem responsabili și pacientului la problemele tale.

Sperăm, de asemenea, puteți fi pacient și să păstreze legătura cu noi pentru a rezolva orice probleme.Vă rugăm să nu ne lăsați un feedback negativ, fără comunicare.

Q: Cum ne puteți contacta ?

A: puteți simplu trimite-ne un mesaj, sau să ne vorbească prin TradeManager.Ne va răspunde la fiecare întrebare în termen de 24 de ore, dacă nu imediat!Atunci când face comanda, există un mesaj de bar, puteți să ne anunțați cererea ta despre culoare și orice altceva, ne vom ocupa de comanda dvs ca ceea ce spui.

Q: Ce zici de factura si fiscal?

O: În diferite țări, reglementările vamale, vămuirea timp va fi diferit, vă rugăm să în timp util de informații de urmărire, contactați oficiul poștal local, dacă este necesar.

Curierat International produce, de obicei, tarife, vă rugăm să înțelegeți obiceiurile locale standarde fiscale, astfel încât să se evite probleme vamale cauza ca produsul să se întoarcă sau să distrugă, dacă este necesar, va rugam sa consultati local vamale clearance-ul companiei sau de a transporta informații locale de vămuire.În cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.

Dacă nu ați primit transportul în 40-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

De referință de timpul de livrare.

Etichete: alcatel 3l 2020 de acoperire, tărâmul 6i, caz tărâmul 5, cablu realme, 360 cazul opus, caz realme5, caz iphon, caz de telefon, realme6, de la mine pentru tine tatty.

Scrie o recenzie

Opus Realme 5 Pro Caz Realme 5 RMX1911 360 de Grade Corp Plin Capac Protejat Mat Capac Greu pentru Oppo Real M 5 Pro Realme5

Opus Realme 5 Pro Caz Realme 5 RMX1911 360 de Grade Corp Plin Capac Protejat Mat Capac Greu pentru Oppo Real M 5 Pro Realme5

Opus Realme 5 Caz de 360 de Grade de Acoperire Complet rezistent la Șocuri Mat Cazul Opus Realme 5 cu Ecran de Sticlă Protector Material : Premium Greu PC-ul Strcuture: Înapoi Caz + Față + Film De Sticlă Avantaj: 360 Plin Proteja Telefonul Cazul Opus Realme 5 / Realme 5 Pro Caz Funcția

Produse similare