Nou Reduced price! Dentare Comutator multifuncțional tub Apparats echipamente de control-pedală pedal switch Mareste

Dentare Comutator multifuncțional tub Apparats echipamente de control-pedală pedal switch

197.96lei

-30 %

282.80lei

Produs nou

Tip De Element Albirea Dintilor
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand GLONXD
NET WT 50g
Dimensiune Small
Numărul De Model 19112204
Ingredient Plastic

Element Descriere:

Cele mai recente dentare scaun multifunctional comutator de picior cu maner din otel inoxidabil este convenabil pentru medici pentru a utiliza în orice moment.Aspectul este nou și unic, iar calitatea este stabil și de încredere!

Lista de ambalare:

1*Dentare Comutator-Pedală

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, Escrow,Boleto,Western Union.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Meloritm.ro în viitor .

1.Produse comandate vor fi postate în a treia zi lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.) 2.General, timpul de livrare este între 5-60 zile lucrătoare. (După transport maritim a început, comanda va fi monitorizată și evidența articol va fi postat pe Meloritm.ro.) 3.Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru taxele vamale, pot Exista taxe vamale din cauza unor țară a politicii vamale .Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.Ghid pentru a face cu probleme ca de mai jos

* Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate prin mesaj, e-mail sau comerciale iesle.

* Verificați pachetul și articol cu atenție. * Dacă aveți orice altceva cerințele ai putea, de asemenea, spune-ne!

* Vă rugăm să verificați pachetul și element cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă. * Dacă aveți orice probleme sau nu sunt complet mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface. * Dacă nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: pedala pentru unit dentar, dentare ejector, sfat de aspirație, unit dentar, tub de aspirație, dentare saliva de aspirație, unit dentar supapa, aspirație dentare, scaun stomatologic, dentare saliva.

Scrie o recenzie

Dentare Comutator multifuncțional tub Apparats echipamente de control-pedală pedal switch

Dentare Comutator multifuncțional tub Apparats echipamente de control-pedală pedal switch

Element Descriere: Cele mai recente dentare scaun multifunctional comutator de picior cu maner din otel inoxidabil este convenabil pentru medici pentru a utiliza în orice moment.Aspectul este nou și unic, iar calitatea este stabil și de încredere! Lista de ambalare: 1*Dentare Comutator-Pedală În