Nou Reduced price! Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 LP154WP2-TLA2 LP154WP2-TLA3 LP154WP2-TLA4 Display LCD TV+HDMI+VGA+USB Controler de Bord Mareste

Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 LP154WP2-TLA2 LP154WP2-TLA3 LP154WP2-TLA4 Display LCD TV+HDMI+VGA+USB Controler de Bord

78.93lei

-14 %

92.85lei

Produs nou

Compatibil Marca Universal
Tip Ecran Eletromagnetic
Compatibil Cu 4 LP154WP2-TLA4
Dimensiunea De Afișare >13 Inch
Compatibil Cu 3 LP154WP2-TLA3
Certificare ROHS
Compatibil cu 1 LP154WP2-TLA1
Numărul De Model LP154WP2
Nume De Brand latumab
Tip De Produs Tableta LCD
Origine NC(de Origine)
Compatibil cu 2 LP154WP2-TLA2

Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 / LP154WP2-TLA2 / LP154WP2-TLA3 / LP154WP2-TLA4 LVDS 15.4" Screen Display Matrix TV+HDMI+VGA+USB 1440×900 Controler de Bord

LCD de pe Placa de control:

HDMI, VGA, AV, USB RF LCD activității Consiliului de administrație pentru Interfață LVDS Ecran LCD

LCD Adaptor de Alimentare: 12V/3A~12V/4A.

Vino În Așteptare Model Atunci Când Nu Este Semnal De Intrare

Suport USB Video

AV Compatibil Cu PAL Si NTSC

Intrare Video: HDMI, VGA, AV, USB RF

Intrare Audio: HDMI PC-Audio

Ieșire Audio: Conector Difuzor

OSD: Luminozitate, Contrast Auto Limbă Și Așa mai Departe

Limba: Engleză Franceză Germană Spaniolă Și Așa Mai Departe

Dimensiunea placii:188mm x 43mm x 17mm

Compatibil cu:

LP154WP2-TLA1

LP154WP2-TLA2

LP154WP2-TLA3

LP154WP2-TLA4

Lista de ambalare:

1× LCD de pe Placa de control

1× LVDS Cablu de Semnal

1 X Tastatura Cu Cablu

1 x Telecomanda (Baterie Nu sunt incluse)

Vă rugăm să rețineți:

*Daca nu se asigura model, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

*LCD adaptor de putere au nevoie de 12V 3A, nu sunt incluse; Daca ai nevoie de adaptor de alimentare, vă rugăm să ne contactați.

* Imaginile sunt doar de referință.Noi va potrivi aferenta potrivit comandat modelul.

* Acest produs este TV analog, nu digital TV.Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de expediere.

FQA:

Q1: ecranul LCD afișează un ecran negru după alimentare.

--A1: 1. Vă rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului de cablu este conectat la rapel de bord(inverter board).Dacă nu, conectați-l și din nou putere.

2. Facem un schimb de testare: Schimba semnalul de intrare pentru a testa; Schimba adaptor de alimentare pentru a testa, pentru a Schimba sursa de semnal de test; Schimba cablul de semnal de test; Schimba ecranul LCD pentru a testa.Și așa mai departe.

Q2:cablul De semnal nu se poate conecta la ecranul conector.

--A2: Dacă ecranul este eDP conector ecran, dar ai cumparat placa care se potrivesc pentru conector LVDS ecran.De exemplu, în cazul în care ecranul LP156WX4-TP(X)(X), dar veți obține un controler de bord, care se potrivește pentru LVDS controler de bord, cum ar fi LP154WX4-TL(X)(X), nu Se va potrivi ecranul.Apoi, vă rugăm să alegeți motivul de returnare a "obține produsul greșit".Sau contactați vânzătorul mai întâi.

T3: ecran LCD imagine nu este afișată corect sau a afișa un ecran alb.Sau LED-ul de la tastatura se aprinde intermitent în roșu și verde alternativ.

--A3:1. Asigurați-vă că cablul de semnal care se conectează la ecranul LCD conector cu direcția cea bună. (Pin1 la Pin1, un panou conector de cablu pot fi asamblate de către două direcții, astfel încât, uneori, atunci când schimba-l la spate direcție, se va lucra bine)

2. Vă rugăm să confirmați dacă rezoluția ecranului LCD este la fel ca rezoluția ecranului LCD de pe placa de control (vă Rugăm să consultați operatorul de bord de cumpărare link-ul care a marcat compatibile rezoluție, utilizați tipul de ecran pentru a căuta în rețea pentru a confirma sprijinul rezoluție), dacă nu, vă rugăm să contactați cu vânzătorul, unele placi după actualizarea firmware-ului va rezolva această problemă.

T4: ecranul LCD are imagini, dar este foarte întunecat. (Folosiți o lanternă pentru a verifica dacă în interiorul ecranului avem o imagine sau nu)

--A4: vă Rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului este conectat cablul de invertor bord (de rapel de bord).Dacă conectarea condiție este OK, poate invertor bord rupt, dacă prinde această problemă, vă rugăm să ne contactați, vă putem trimite un înlocuitor.

Q5: ecranul păstrează repornirea după alimentare.

--A5: curentul De intrare de la adaptorul de alimentare este prea mică, vă rugăm să modificați adaptorul cu mai mare curent de ieșire (2A sau mai mare de 2A)

Q6: Putere, după câteva secunde, ecranul se face negru ecranul.

--A6: Dacă nu conectați cablul de semnal (nici o sursă de intrare), acesta va intra în modul standby după câteva secunde de putere.Vă rugăm să conectați semnalul de intrare atunci când puterea pe și de a folosi tastatura pentru a comuta la canalul corespunzător.

Q7 : Când nu conectați cablul de semnal la LCD, putere de pe bord, tastatura LED-ul este roșu sau verde.Și atunci când conectați cablul la ecranul LCD, tastatura LED-ul este stins.

--A7: Acest lucru se datorează definiția cablul de semnal este incorectă, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a confirma dacă vânzătorul are un compatibile ecran LCD cablu de semnal sau nu.

Q8.: Computerul detectează că șoferul bord este conectat, dar ecranul LCD nu este afișat.

--A8: Dacă HDMI sau DVI semnal este conectat.Vă rugăm să setați de pe computer pentru a se asigura că HDMI ieșire DVI este disponibil.

Q9: Rezoluția nu este acceptată.

--A9:1. Vă rugăm să schimbați la alte rezoluții pentru a confirma dacă ele pot afișa în mod normal sau nu.

2. La o rezoluție de intrare este în contradicție cu LCD de meniu rezoluție de afișare, este datorită ecranului LCD de pe placa de control scrie comune de rezoluție, corespunzătoare rezoluție specială, și panoul de control meniu afișează rezoluția comună.Dacă doriți să se afișeze aceeași rezoluție, este nevoie de a modifica EDID date de ecranul LCD.Dacă vă confruntați cu această situație și trebuie să-l îmbunătățească, vă rugăm să ne contactați.

Q10: ecranul afișează mai multe culori imagine schimbă atunci când ai puterea de bord sau de Culoarea ecranului arată o fabrică de modul OSD când ai putere și de semnal de intrare de la bord.

--A10: Acesta este modul de fabrică, vă rugăm să ajute pentru a utiliza tastatura tasta ON/OFF pentru a porni de pe bord, apoi porniți, va ieși automat din modul de fabrică, și va funcționa ca de obicei.

Etichete: intel cpu g3900, poze 0intar, lumina de noapte app, sj rc f11 servo, unicorn joc 3d, cămăși de noapte halat, w21w alb eror, piesa ceas cu gps, wifi plug dht22.

Scrie o recenzie

Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 LP154WP2-TLA2 LP154WP2-TLA3 LP154WP2-TLA4 Display LCD TV+HDMI+VGA+USB Controler de Bord

Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 LP154WP2-TLA2 LP154WP2-TLA3 LP154WP2-TLA4 Display LCD TV+HDMI+VGA+USB Controler de Bord

Latumab Driver de Placa pentru LP154WP2-TLA1 / LP154WP2-TLA2 / LP154WP2-TLA3 / LP154WP2-TLA4 LVDS 15.4 Screen Display Matrix TV+HDMI+VGA+USB 1440×900 Controler de Bord LCD de pe Placa de control: HDMI, VGA, AV, USB RF LCD activității Consiliului de administrație pentru Interfață LVDS Ecran LCD LCD

Produse similare