Nou Reduced price! 5pcs/lot IDE 44 Pini de sex Masculin la CF Compact Flash de sex Masculin Adaptor Conector Mareste

5pcs/lot IDE 44 Pini de sex Masculin la CF Compact Flash de sex Masculin Adaptor Conector

38.95lei

-17 %

47.48lei

Produs nou

Tip Cablu Adaptor
Nume De Brand aneng

Acest unic IDE 44 Pini de sex masculin la CF Adaptorul este proiectat pentru a permite Compact Flash (CFI/II) mass-media pentru a fi folosit ca înlocuitor direct pentru hard disk IDE.

Notebook-uri de calculator, care folosește un 2.4"IDE hard disk pot fi convertite cu ușurință în utilizarea de energie scăzut și rezistente la șoc CF mass-meDia.

Dimensiune:5.2 x 4.3 cm/2" x 1.7"(L*W)

Cald Observa

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!

Plata

1. Cel mai bun mod este plata online direct.

2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

De retur si garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme..multumesc pentru intelegere.

Etichete: card cf, cablu ide, pcie x1 de la x4, de sex masculin cablu ide, 44 ide, conectorul electric de conectare, a1061, hd adaptor ide, rs232 program de cablu, ide sd.

Scrie o recenzie

5pcs/lot IDE 44 Pini de sex Masculin la CF Compact Flash de sex Masculin Adaptor Conector

5pcs/lot IDE 44 Pini de sex Masculin la CF Compact Flash de sex Masculin Adaptor Conector

Acest unic IDE 44 Pini de sex masculin la CF Adaptorul este proiectat pentru a permite Compact Flash (CFI/II) mass-media pentru a fi folosit ca înlocuitor direct pentru hard disk IDE. Notebook-uri de calculator, care folosește un 2.4 IDE hard disk pot fi convertite cu ușurință în utilizarea de energie scăzut și

Produse similare