Nou Reduced price! Vintage Abstract Castel Palat Fotografie De Fundal Fundaluri De Fotografie De Calitate Vinil Mareste

Vintage Abstract Castel Palat Fotografie De Fundal Fundaluri De Fotografie De Calitate Vinil

62.13lei

Produs nou

Tip computerul tipărite
Material Vinil
Pachet Da
Nume De Brand Hopetoo
Numărul De Model ZH-41
Stil Alte

De obicei, dimensiunea show

Vinil fundaluri

cu vii, imagini imprimate.este potrivit pentru utilizare(de petrecere) de familie, fotografi,etc. acesta va fi ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.Elementul packageed,așa că, Dacă orice riduri,plz atârnă în mod natural timp de 2-3 zile,sau de fier înapoi la o mică temperatură adecvată.Material Greutate:110G/GSM Intense Culori Vii Ușoare, Ușor de Ori & Carry Non-waterproof Lumina absorbant Non-reflectorizant de Calculator-imprimate pentru realism, Intense Culori Vii, Max.lungime:300cm(10ft)

FAQ Î:Când pot să-mi iau elemente?

A: Noi de obicei dura cam 3 zile de pregătire,în cazul în post free,15-20 de zile ajunge acolo,dacă express courier,dhl sau fedex,5-7 zile ajunge acolo.

Q:Pot personalizate?A: trimite-ne nevoie,putem personalizat informațiile dvs.,nunta ,ziua de nastere fundaluri etc. dacă doriți să imprimați imaginea ta,necesitatea de a oferi de înaltă calitate de imprimare de fișiere pentru noi.Rezoluție de cel puțin 300 dpi.Q: en-gros ?A:Am fost mereu la angrosisti au cea mai mare în condiții preferențiale, en-gros de 10, se pot bucura de o reducere de 15%, mai ridicata,cu discount mai mult,plz contactati-ne,păi de comunicare.Q: customer service ?A:Orice problemă după ce primiți fundaluri,contactati-ne in 5 zile,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Etichete: 3d, fundal, fundal de epocă, fondul de fotografie, fundal castel, fondul castel, Fondul, polițist de epocă, bokeh de fundal abstract, Fundal, allenjoy fundal.

Scrie o recenzie

Vintage Abstract Castel Palat Fotografie De Fundal Fundaluri De Fotografie De Calitate Vinil

Vintage Abstract Castel Palat Fotografie De Fundal Fundaluri De Fotografie De Calitate Vinil

De obicei, dimensiunea show Vinil fundaluri cu vii, imagini imprimate.este potrivit pentru utilizare(de petrecere) de familie, fotografi,etc. acesta va fi ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.Elementul packageed,așa că, Dacă orice riduri,plz atârnă în mod natural timp de 2-3