Nou Reduced price! CNC 2 .2kw Ax motor P4 rulmenti rulmenti Ceramici Seria 7 7005 x 7002 4 buc rulmenti set complet Unghiulare Contactarea Rulment Mareste

CNC 2 .2kw Ax motor P4 rulmenti rulmenti Ceramici Seria 7 7005 x 7002 4 buc rulmenti set complet Unghiulare Contactarea Rulment

221.53lei

-5 %

235.67lei

Produs nou

Material Rulmenți De Oțel
Numărul De Model 7005x7002

Seria 7 unghiulare de contact rulmenți

Model: 7000 . 7002 . 7003 . 7004 . 7005 . 7007 . 7203

Utilizarea de înaltă calitate din oțel pentru rulmenți, special procesul de tratament termic, avansate echipamente de producție și de tehnologie a crescut foarte mult durata de viață a rulmenților și a salvat costurile pentru echipamente cu cerințe ridicate și greu să demontați și de a asambla.Avansate de etanșare forjare, căldură treatmentdeformation tehnologia de control cu nivel avansat.

Unghiulare de contact rulmenți sunt în special potrivite pentru rulment compozit sarcini, am.e.atât sarcini radiale și axiale.Capacitatea portantă a axiale crește odată cu creșterea unghiului de contact A. unghiul De contact este definit ca unghiul dintre comune, normale din punct de contact dintre corpul de rulare și calea de rulare sau contactați linia de centru și plan radial al rulmentului.Sarcina este transferată de la o rulare la alta calea de rulare de-a lungul liniei de conectare.Pentru un singur rând rulmenții, unghiul de contact pot fi identificate prin sufixe de coduri diferite.

Singur rând rulmenții radiali pot suporta doar unidirecțional axiale.Sub acțiunea radiale de sarcină, nu va fi o forța axială din rulment, care trebuie să fie ajustate de către o forță de reacție.

Prin urmare, acest tip de rulment, în general, trebuie să se bazeze pe cea de-a doua poartă la echilibru.

Singur rând unghiulare de contact rulmenți cu bile poate fi încărcat cu mai multe bile de oțel, astfel că rulmentul are o mai mare capacitate de încărcare.La unghiuri de contact sunt 15 grade, 25 de grade, 40 de grade, și sufixele sunt C, AC, B, respectiv.

În funcție de caracteristicile structurale ale singur rând unghiulare de contact rulmenți cu bile, acești rulmenți sunt de obicei folosite împreună de două sau mai multe bile de același tip.

Plata:

Vom accepta credit paypal, transfer bancar, western union etc.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile calendaristice de la sfârșitul perioadei de licitație.

Probleme și Feedback-ul:

Vă RUGĂM să NU lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.

Suntem sinceri și de ajutor furnizor , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine.

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru magazinul nostru, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ.

Mulțumesc foarte mult în avans.

Rambursare:

Dacă NU sunteți MULȚUMIT cu pachetul nostru de produse este daune, vă rugăm să nu-l semneze și să ne contactați imediat.

Dacă este posibil, vă rugăm să ia câteva fotografii sau de a face un mic video despre asta.Aceasta ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

Notă:

Putem produce produse în conformitate cu noastre de design clientului.

Dacă ai nevoie de ceva foarte special, vă rugăm să contactați-ne despre ea.

Suntem dispuși să vă ajute în privința asta.

Costul De Transport Maritim:

Produsele noastre sunt vândute în întreaga lume.

Dacă aveți nevoie de mai multe elemente în același timp, vă rugăm să ne contactați în avans pentru a confirma costul de transport maritim.

Etichete: ax 2 f 2kw, nc mașină de frezat, 2 ax motor, runda rulmenti ceramici, auto extractor pompa, caz ban, 7005 rulment, mari cnc cu ax, 2kw diesel încălzire, ax cnc w.

Scrie o recenzie

CNC 2 .2kw Ax motor P4 rulmenti rulmenti Ceramici Seria 7 7005 x 7002 4 buc rulmenti set complet Unghiulare Contactarea Rulment

CNC 2 .2kw Ax motor P4 rulmenti rulmenti Ceramici Seria 7 7005 x 7002 4 buc rulmenti set complet Unghiulare Contactarea Rulment

Seria 7 unghiulare de contact rulmenți Model: 7000 . 7002 . 7003 . 7004 . 7005 . 7007 . 7203 Utilizarea de înaltă calitate din oțel pentru rulmenți, special procesul de tratament termic, avansate echipamente de producție și de tehnologie a crescut foarte mult durata de viață a rulmenților și a salvat

Produse similare