Nou Reduced price! Scara 1/35 Nevopsite Rășină Figura Războiului din Vietnam SUA salvat Mareste

Scara 1/35 Nevopsite Rășină Figura Războiului din Vietnam SUA salvat

45.63lei

Produs nou

Numărul De Model Figura
Tip rasina figura
Cantitatea de Elemente din Set >5
Material Rășină
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Tema Film & TV
Scara 1
Nume De Brand ÎMPĂRĂȚIA MORȚII
Avertizare Atenție piese mici,NU MANANCA
Gen Unisex

Bine ați venit la magazin

Produsul este neasamblate, nevopsit model (cum ar fi pic1 arătat).Cumpărătorii trebuie să poloneză, reparații, asamblare, și spray de culoare.Figura 2 prezinta este finalizat efectul,Dacă există neconcordanțe între imagine și de produsul real, produsul real reglementează,între Timp, rezultatele finale produs prin tehnologia de producție afectează personal, dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

pic1

Efectul final produs de nivelul de calificare individuală

comanda dvs. va vom trimite cât mai curând posibil,Toate comenzile sunt expediate în scopul de ordine,din Cauza numărului limitat de forță de muncă, dacă comanzi mai mult, transportul poate fi amânată, am promisiunea de a trimite pachetul la livrare perioadă, vă rugăm să înțelegeți.

Produsele noastre sunt toate corecte de control, apoi siguranță, ambalare și nava.

exprima de transport maritim este un terț să-și asume, nu ne putem aștepta la orice probleme care apar în tranzit.aproape la primirea de protecție în cazul în care nu ați primit pachetul, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția de primire.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să dați laudă de cinci stele, acest lucru va fi cea mai mare afirmare, evaluarea ta este motivația noastră, vom lucra mai greu pentru toată lumea.

dacă primiți pachetul în cauză, vă rugăm să contactați vom negocia, vom oferi o soluție satisfăcătoare, în cazul în care cumpărătorul nu are nici o comunicare, prezenta litigiile în mod direct, ne va pune pe lista neagră, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: nevopsită figurine de rasina, femeile rășină figura 135, 135 model, războiul din vietnam, quentin, shikamaru, warhammer 40k space marines, kit diorama, vietnam, e 100 rezervor.

Scrie o recenzie

Scara 1/35 Nevopsite Rășină Figura Războiului din Vietnam SUA salvat

Scara 1/35 Nevopsite Rășină Figura Războiului din Vietnam SUA salvat

Bine ați venit la magazin Produsul este neasamblate, nevopsit model (cum ar fi pic1 arătat).Cumpărătorii trebuie să poloneză, reparații, asamblare, și spray de culoare.Figura 2 prezinta este finalizat efectul,Dacă există neconcordanțe între imagine și de produsul real, produsul real reglementează,între